Sean Penn | Θυμάται το χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ και αναρωτιέται γιατί ο ηθοποιός δεν πήγε φυλακή

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Χολιγουντιανός σταρ ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για την ίδια πράξη που έκανε ο Will Smith.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να έχει περάσει κάτι πολύ περισσότερο από έναν χρόνο από τη στιγμή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στα Όσκαρ του 2022, όμως, ο Sean Penn συνεχίζει να αναρωτιέται γιατί ο συνάδελφος του, Will Smith δεν πήγε στη φυλακή ενώ ο ίδιος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για  ένα παρόμοιο περιστατικό.

"Δεν γνωρίζω τον Will Smith. Τον έχω συναντήσει μόνο μια φορά", δήλωσε ο 63χρονος Penn στο περιοδικό Variety σε νέα συνέντευξή του. "Μου φάνηκε πολύ καλός όταν τον συνάντησα. Ήταν τόσο πολύ καλός στο 'King Richard'".

Ο πρωταγωνιστής του "Dead Man Walking" συνέχισε: "Οπότε, για ποιο λόγο πρόσβαλες τον εαυτό σου και όλους τους άλλους με αυτό το ηλίθιο πράγμα; Γιατί πήγα στη φυλακή για αυτό που μόλις έκανες; Και εσύ κάθεσαι ακόμα εκεί; Γιατί στέκεστε όρθιοι και χειροκροτάτε τη χειρότερη στιγμή του ως ανθρώπινο υποκείμενο;".

Ο Penn αναφερόταν προφανώς στην καταδίκη του σε 60 ημέρες σε φυλακή της κομητείας το 1987, αφού χτύπησε και προσέβαλε έναν κομπάρσο στα γυρίσματα της ταινίας "Colors". Ήταν 26 ετών τότε και εξέτισε μόνο 33 ημέρες από την ποινή του. Ο Penn βρισκόταν ήδη υπό επιτήρηση εκείνη την εποχή για μια κατηγορία για πλημμεληματική σωματική βλάβη, επειδή φέρεται να επιτέθηκε στον τότε πολύ καλό του φίλο και κοινό γνωστό της Madonna, David Wolinski, σε ένα νυχτερινό κέντρο τον Απρίλιο του 1986.

Ο Penn έχει επίσης επιτεθεί σε δύο δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες του ζευγαριού στο Νάσβιλ το 1985. Επιτέθηκε σε έναν άλλο φωτογράφο τον Οκτώβριο του 2009, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε τρία χρόνια αναστολή και 300 ώρες κοινωνικής εργασίας το 2010.

Διαβάστε Επίσης