Πριγκίπισσα Ευγενία | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Η 33χρονη κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew εντυπωσίασε στο λαμπερό Event που διοργανώθηκε για την έναρξη της London Fashion Week - Στην ίδια εκδήλωση και η αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η πριγκίπισσα Ευγενία μετά τη γέννηση του αξιολάτρευτου Ernest, δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank. Ήταν τέλη Μαΐου, όταν η κόρη της Sarah Ferguson και ο επιχειρηματίας υποδέχτηκαν στον κόσμο αυτό το δεύτερο παιδί τους.

Τρεις μήνες μετά, η πριγκίπισσα Ευγενία περπάτησε το κόκκινο χαλί του σόου "Opening Gala" και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η 33χρονη πριγκίπισσα περπάτησε το κόκκινο χαλί μόνη της με ένα ντραπέ σατέν πετρόλ φόρεμα του οίκου Fendi με λαμπερά παπούτσια για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου Ernest George Ronnie τον Μάιο.

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Το χθεσινοβραδινό Gala εγκαινιάζει την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και καλωσορίζει τους καλεσμένους "για να ζήσουν μια σειρά από παραστάσεις από ηγέτες του κόσμου της ψυχαγωγίας, με αποκορύφωμα μια ζωντανή επίδειξη πασαρέλας με μοντέλα που φορούν τα highlights από τις συλλογές του φθινοπώρου 2023", αναφέρει το γνωστό περιοδικό σε ανακοίνωσή του.

Η βραδιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πριγκίπισσα Ευγενία, καθώς ήταν η πρώτη της επίσημη παρουσία μετά την υποδοχή του δεύτερου μωρού της με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank. Στην ίδια εκδήλωση, παρευρέθηκε και η αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi. Για την εμφάνιση της, επέλεξε με φόρεμα σε μαύρο / κίτρινο χρώμα με μία φλοράλ κάπα του σχεδιαστή Richard Quinn, το οποίο συμπλήρωσε με μαύρα γάντια. 

Πριγκίπισσα Βεατρίκη LFW

Η τελευταία μεγάλη δημόσια έξοδος της Ευγενίας ήταν η στέψη του βασιλιά Καρόλου και οι σχετικές εκδηλώσεις για τη στέψη στις 6 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου γεύματος στέψης στο Chalfont St. Giles και της συναυλίας στέψης στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο μικρός Ernest γεννήθηκε στις 30 Μαΐου τη στιγμή που η πριγκίπισσα Ευγενία είχε παράλληλα να διαχειριστεί μία δύσκολη περιπέτεια με τη μητέρα της, τη Δούκισσα του York, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η Δούκισσα του York, η οποία είναι ευρέως γνωστή ως Fergie, υποβλήθηκε με επιτυχία σε μονή μαστεκτομή και την επισκέφθηκαν η Ευγενία και η Βεατρίκη καθώς ξεκουραζόταν στο Royal Lodge.