Hugh Jackman | Παίρνει διαζύγιο από την Deborra - Lee Furness μετά από 27 χρόνια γάμου

Γιατί οι στενοί φίλοι του ζευγαριού δεν έμειναν έκπληκτοι από την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι δεν είναι πλέον μαζί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να αποτελούσαν για χρόνια ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας σκηνής, όμως, ο Hugh Jackman και η Deborra Lee-Furness αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια γάμου.

Μάλιστα, την ξαφνική είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το ζευγάρι μέσα από επίσημη ανακοίνωση που μοιράστηκε στο περιοδικό People.

"Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγος και σύζυγος σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας πλοηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας" αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Deb και Hugh Jackman και ολοκληρώνεται με τη φράση: "Αυτή είναι η μοναδική δήλωση που θα έχει κάποιος από εμάς".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, οι στενοί τους φίλοι δεν έμειναν έκπληκτοι με την απόφαση του ζευγαριού

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr