Βασίλισσα Ράνια | Η συνάντηση με τη Jill Biden στη Νέα Υόρκη

Η Jill Biden και η βασίλισσα Ράνια ήταν καλεσμένες στην ίδια διοργάνωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι ηγέτες του κόσμου συγκεντρώθηκαν για το 78ο United Nations General Assembly. Ανάμεσα στους royals που ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη ήταν ο πρίγκιπας William, η βασίλισσα Ράνια και η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου.

Διαβάστε Επίσης

Το reunion της Jill Biden με τη βασίλισσα Ράνια

Το βράδυ της Δευτέρας η βασίλισσα της Ιορδανίας βρέθηκε στην εκδήλωση της Unicef "Champions for Children" όπου κεντρική ομιλήτρια ήταν η Jill Biden. H Πρώτη Κυρία της Αμερικής ταξίδεψε στις αρχές του έτους στο Αμάν της Ιορδανίας για τον γάμο της Rajwa Al Saif και του διαδόχου πρίγκιπα Hussein, του γιου της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah.

Παρούσα στην ίδια εκδήλωση ήταν και η βασίλισσα Mathilde. Οι τρεις τους κάθισαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς η μία δίπλα στην άλλη. 

"Είναι υπέροχο να είμαι εδώ με τόσους πολλούς συναδέλφους και φίλους -Ράνια, Mathilde, Agata και Philippa να προσφέρω με εσάς στο πλευρό μου ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι τιμή στη ζωή μου" ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία της η Jill Biden. 

"Η εκπαίδευση είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει όλες τις πιθανότητες για το μέλλον. Αλλάζει ζωές. Αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, ο κορονοϊός και οι συνέπειές του έχουν καταστροφικό αποτύπωμα στη μάθηση των παιδιών" είπε στη συνέχεια. 

"Κάθε ηγέτης και κάθε χώρα πρέπει να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά. Τα παιδιά είναι η πιο έξυπνη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε τη φτώχεια, να ενισχύσουμε την οικονομική ανάπτυξη, να ενδυναμώσουμε τη δημοκρατία και να προωθήσουμε την παγκόσμαι ειρήνη και ευημερία".

Τι επέλεξε να φορέσουν οι τρεις κυρίες

Για την περίσταση η βασίλισσα της Ιορδανίας προτίμησε μια μίντι φούστα Dior την οποία συνδύασε με μαύρο τοπ και τσάντα clutch Bottega Veneta. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα Apple Watch αποδεικνύοντας ότι μέχρι και οι royals λατρυούν την τεχνολογία. 

Η βασίλισσα Mathilde επέλεξε μια Natan Couture μπλούζα και φούστα με ασπρόμαυρες ρίγες. 

Τέλος, η Jill Biden προτίμησε τον μονοχρωματικό τόνο με ένα γαλάζιο κοστούμι Argent. 

Διαβάστε Επίσης