Ο πρίγκιπας William πήγε για τρέξιμο στο Central Park ξεγελώντας τους φωτογράφους

Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη έχει συζητηθεί αλλά ο πρίγκιπας William βρήκε τρόπο να περάσει προσωπικές στιγμές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William ζει την Νέα Υόρκη ως πραγματικός επισκέπτης. Μπορεί ο λόγος της επίσκεψής του να αφορά τα επίσημα καθήκοντά του και το ταξίδι του να έχει ήδη συζητηθεί αλλά ο 41χρονος πρίγκιπας κατάφερε να περάσει προσωπικές στιγμές μακριά από τα φωτογραφικά φλας. 

Για τζόκινγκ στο Central Park

Το πρωί της Τρίτης ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρήκε για τρέξιμο στο Central Park. Η μέρα του ξεκίνησε στις 7 (τοπική ώρα Αγγλίας)  και ήταν ξύπνιος εξαιτίας του jet lag που το προκάλεσε η 5ωρη πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία προς τις ΗΠΑ. 

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε τη στιγμή του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου για τα Earthshot Prize που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Plaza. Τα βραβεία είναι άλλωστε ο λόγος του ταξιδιού του. 

Διαβάστε Επίσης

"Είναι αλήθεια; Πήγατε για τρέξιμο στο Central Park το πρωί;" τον ρώτησε η περσινή νικήτρια των βραβείων, Vaitea Cowan. "Πήγα, Vaitea, ναι. Αποφάσισα να ενωθώ με τις ορδές των Νεοϋορκέζων και την πρωινή τους ρουτίνα" απάντησε. 

"Ήταν ένα υπέροχο ξύπνημα στη Νέα Υόρκη σε ένα ηλιόλουστο πρωινό σε αντίθεση με τη βροχερή μέρα που είχε χθες. Ήταν όμορφα που πήρα λίγο καθαρό αέρα αυτό το πρωινό". 

Η τελευταία φορά ο πρίγκιπας William επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη 

"Είναι υπέροχο που επέστρεψα. Νομίζω το 2014 ήταν η τελευταία φορά που ήμουν εδώ" ανέφερε ο πρίγκιπας William αναφερόμενος στην επίσκεψη που είχε κάνει με τη σύζυγό του Kate Midlleton. Τότε το πριγκιπικό ζευγάρι είχε επισκεφτεί το Μνημείο για την 11η Σεπτεμβρίου, είχε δει έναν αγώνα στο Brooklyn -όπου συναντήθηκαν με τον Jay Z και την Beyonce-, δείπνησαν στο Metropolitan Museum of Art και έκαναν πολλά ακόμη. 

Η τελετή απονομής θα γίνει στη Σιγκαπούρη

Παράλληλα με τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε και τους 15 φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης των Earthshot Prize. Η τελική πεντάδα θα ξεχωρίσει στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στη Σιγκαπούρη. 

Ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι θα ταξιδέψει για την τελετή απονομής των Earthshot Prize.