Βασίλισσα Ράνια | Η πολύτιμη συμβουλή που έδωσε στη νύφη της, Rajwa Al Saif, λίγο πριν από τον γάμο της

Το μυστικό που της εκμυστηρεύτηκε η Βασίλισσα της Ιορδανίας και βοήθησε τη Rajwa στον γάμο της με τον πρίγκιπα Hussein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ράνια έχει αναπτύξει έναν στενό δεσμό με τη νύφη της, πριγκίπισσα Rajwa, την οποία αγαπά, θαυμάζει, και εκτιμά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει ότι η βασίλισσα της Ιορδανίας συμπεριφέρεται στη νύφη της σαν να είναι κόρη της, κάτι που υποδηλώνει τον πλήρη θαυμασμό στο πρόσωπο της

Μάλιστα, προκειμένου να την προστατεύσει από όλα θα ακολουθούσαν μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Hussein, η βασίλισσα Ράνια έδωσε στη νύφη της μία πολύτιμη συμβουλή.  

Η 53χρονη βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στη Hoda Kotb για την εκπομπή Today Show του NBC την Τετάρτη.

"Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στη Rajwa, λίγο πριν ο γιος μου ανακοινώσει τον αρραβώνα του, ήταν ότι δεν υπάρχει 100% ποσοστό αποδοχής. Πάντα θα έχεις ανθρώπους που θα είναι εναντίον σου και η συμβουλή που θέλω να προσπαθήσω να σου δώσω είναι: "Σε παρακαλώ, προσπάθησε να μην διαβάζεις τα σχόλια".

"Πάντα θα υπάρχει αρνητικότητα - και δεν αφορά εσένα, αλλά το άτομο που το κάνει", συνέχισε. "Είναι δυστυχισμένοι στη δική τους ζωή. Οπότε μην κουβαλάς αυτή τη δυστυχία. Θα κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η βασίλισσα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών: Πρίγκιπα Hussein, πρίγκιπα Hashem, πριγκίπισσα Salma και πριγκίπισσα Iman. Τον Ιούνιο, ο πρίγκιπας διάδοχος Χουσεΐν, 28 ετών, παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Rajwa σε έναν επικό βασιλικό γάμο στο Αμμάν.

Η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της, βασιλιάς  Abdullah, γιόρτασαν τον γάμο του γιου τους πρίγκιπα Hussein με τη Σαουδάραβα αρχιτέκτονα Rajwa Al Saif τον Ιούνιο.