Πριγκίπισσα Άννα | Η τυχαία συνάντηση με την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της

Πού βρέθηκαν τα τρία μέλη της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση, η πριγκίπισσα Άννα δέχθηκε μία αναπάντεχη έκπληξη από δύο άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Την ανιψιά της, πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Επιλέγοντας ένα μπλε σατέν πουά κοστούμι φούστας, η 73χρονη Royal εγκαινίασε επίσημα το The OWO - το πρώην Παλιό Πολεμικό Γραφείο του Whitehall - μετά από εξαετή ανακαίνιση.  

Πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια μιας πλακέτας για τον εορτασμό των εγκαινίων, η 73χρονη Πριγκίπισσα συναντήθηκε με εκπροσώπους του Hinduja Group, το οποίο πρωτοστάτησε στο έργο. Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Edoardo  απόλαυσαν ένα date night κατά τη διάρκεια της τελετής και πόζαραν για φωτογραφίες στη μαρμάρινη σκάλα.

Πριγκίπισσα Άννα | Η τυχαία συνάντηση με την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της

Η Βεατρίκη έδειχνε κομψή με ένα φλοράλ φόρεμα Erdem με μαύρο σακάκι και ασορτί τακούνια, ενώ ο επί τρία χρόνια σύζυγός της, φόρεσε ένα μπλε κοστούμι.

Πριγκίπισσα Άννα

Το ζευγάρι γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του Sienna την περασμένη εβδομάδα, με τον Edoardo να μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία της μικρής. Οι καλεσμένοι στα εγκαίνια του The OWO είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά live performances από τον Ιταλό τενόρο Andrea Bocelli και τον συνθέτη Lord Andrew Lloyd Webber.