Paul McCartney | Γιορτάζει τη 12η επέτειο γάμου με τη σύζυγό του

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τη σύζυγό του ο θρύλος της μουσικής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Sir Paul McCartney εξέφρασε δημόσια την αγάπη του στην "υπέροχη" σύζυγό του για την επέτειο του γάμου τους.

Ο θρύλος των Beatles - ο οποίος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την αείμνηστη Linda McCartney και το μοντέλο Heather Mills - μοιράστηκε μια φωτογραφία του ίδιου και της Nancy Shevell που φαίνεται να βρίσκονται σε διακοπές τη Δευτέρα και αποκάλυψε ότι γιορτάζουν 12 χρόνια γάμου την ίδια μέρα που θα ήταν τα γενέθλια του αείμνηστου συμπαίκτη του στο συγκρότημα John Lennon.

Ο McCartney έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: "Ευτυχισμένη επέτειο στην υπέροχη σύζυγό μου, Nancy. Ας γιορτάσουμε αυτή την ημέρα μαζί - Paul"

Ο McCartney και η Shevell άρχισαν να βγαίνουν το 2007 αφού γνωρίστηκαν στο Hamptons. Λίγο αργότερα, ο θρύλος της ροκ σχολίασε εν συντομία τη σχέση τους, λέγοντας στους Sunday Times: "Απλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος".

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2011 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του ίδιου έτους σε μια λιτή τελετή στο Old Marylebone Town Hall στο Λονδίνο. Η κόρη του μουσικού, Stella McCartney, σχεδίασε τις γαμήλιες εμφανίσεις του ζευγαριού για την περίσταση. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Ringo Starr και η σύζυγός του Barbara Bach, καθώς και η χήρα του George Harrison, Olivia Harrison.

Καθώς το ζευγάρι αποχωρούσε από τον χώρο μετά τον γάμο του, ο McCartney εκμυστηρεύτηκε στους καλεσμένους ότι ο γάμος ήταν "καταπληκτικός", αστειευόμενος ότι ένιωθε "παντρεμένος". Νωρίτερα φέτος, ο McCartney μίλησε για το τι σημαίνει γι' αυτόν το να είσαι σύζυγος σε μια στοχαστική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

"Το βλέπω απλά σαν να προσπαθώ να είμαι καλός με τη γυναίκα μου Nancy και να προσπαθώ να είμαι διακριτικός και ρομαντικός", έγραψε, αστειευόμενος ότι του αρέσει να το παρακάνει λίγο με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβάστε Επίσης