Πρίγκιπας Abdul Mateen | Οι εορτασμοί του γάμου του θα διαρκέσουν 9 ημέρες

Ο πρίγκιπας Abdul Mateen είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Abdul Mateen είναι γιος του Σουλτάνου του Μπρούνεϊ, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο γάμος του να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακός. Μάλιστα οι εορτασμοί του θα διαρκέσουν 9 ολόκληρες ημέρες. 

Η γυναίκα που θα παντρευτεί ο Abdul Mateen

O 32χρονος πρίγκιπας θα παντρευτεί την ερχόμενη χρονιά την επί πολλά χρόνια σύντροφό του Anisha Rosnah. Οι γαμήλιοι εορτασμοί θα διαρκέσουν από τις 7 έως τις 16 Ιανουαρίου. 

Η γαμήλια τελετή θα ξεκινήσει από το παλάτι Istana Nurul Iman Palace, την επίσημη κατοικία του Σουλτάνου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εορτασμοί σε άλλες τοποθεσίες όπως το Lapau Hall στην πρωτεύουσα του Μπρούνεϊ και το τζαμί Sultan Omar Ali Saifuddien.

Οι γαμήλιοι εορτασμοί θα κορυφωθούν στις 15 Ιανουαρίου με το μεγάλο πάρτι στο οποίο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους θα είναι και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton

Η σχέση που έχει ο πρίγκιπας Abdul Mateen  με το Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Abdul Mateen σπούδασε στο King's College στη βρετανική πρωτεύουσα. Μαζί με τον πατέρα του είχαν δώσει το παρών στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Πρίγκιπας Abdul Mateen | Οι εορτασμοί του γάμου του θα διαρκέσουν 9 ημέρες

Ο Σουλτάνος Hassanal Bolkiah ήταν καλεσμένος μαζί με τη σύζυγό του και στον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton το 2011. Φαίνεται πως η πρόσκληση στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας αποτελεί "υποχρέωση". 

Ο 32χρονος πρίγκιπας είναι το τελευταίο από τα παιδιά του Σουλτάνου που παντρεύεται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γοητευτικός πρίγκιπας έχει έναν πολύ ενημερωμένο λογαριασμό στο Instagram ο οποίος αγγίζει τους 2,4 εκατομμύρια ακολούθους. Μέσα από αυτόν μοιράζεται όχι μόνο τα επίσημα πριγκιπικά του καθήκοντα αλλά και την αγάπη του για τα ζώα, τα σπορ και τα ταξίδια.