Βασίλισσα Letizia | Τραγούδησε ραπ σε μία από τις πιο δυναμικές ομιλίες της

Η βασίλισσα Letizia κατάφερε αν ενθουσιάσει τους θαυμαστές της.

Κάθε δημόσια εμφάνιση είναι και μία αφορμή για συζήτηση. Η βασίλισσα Letizia ξέρει πως να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της απλότητας του στιλ της. Αυτή τη φορά όμως έδωσε στους θαυμαστές της έναν ακόμη λόγο για να τη θαυμάζουν: έκανε μια δυναμική ομιλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Ένα από τα highlights της ήταν η στιγμή που η 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας τραγούδησε ραπ. 

Η βασίλισσα Letizia ράραπε στη σκηνή 

Κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του ακροατηρίου της χρησιμοποιώντας στην ομιλία της στίχους από ένα ραπ τραγούδι τους οποίους συνέδεσε με την αυτοφροντίδα. Πρόκειται για στίχους από το τραγούδι No es no egoísmo του καταξιωμένου Ισπανού ράπερ El Chojin. 

Στην αφήγησή του αναφέρει: "Κάνω ό,τι μπορώ, καταφέρω ό,τι καταφέρνω και δεν είναι υγιές για εμένα να απαιτώ πολλά από τον εαυτό μου". Μέσα σε αυτούς τους στίχους συνοψίζεται η τελειομανία και η αυτολύπηση. Τραγουδώντας αυτούς τους στίχους η βασίλισσα Letizia εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα ψυχικής υγείας που προκύπτουν από την πίεση ενώ γνώριζε ότι στρέψει σε αυτά και την προσοχή των media.

"Αν αυτό το απόγευμα ή αύριο κάποια πρωτοσέλιδα γράφουν 'η βασίλισσα ράπαρε για την ψυχική υγεία' θα είναι καλό για εμάς για να στρέψουμε την προσοχή σε κάτι ουσιαστικό. Και τόσο σοβαρό" πρόβλεψε η βασίλισσα. 

Οι royals πρωτεργάτες στις δράσεις για την ψυχική υγεία 

Η βασίλισσα Letizia δεν ήταν το μοναδικό μέλος βασιλικής οικογένειας που αφιέρωσε την 10η Οκτωβρίου σε δράσεις που αφορούν την ψυχική υγεία. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William οργάνωσαν συνάντηση με νέους στο Birmigham για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που μπορούν να  προκύψουν. Την ίδια θεματική είχε και η εκδήλωση που οργάνωσαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στη Νέα Υόρκη. Η δούκισσα του Sussex εξέφρασε μάλιστα και τους φόβους της για το μέλλον των παιδιών της, Archie και Lilibet.

Διαβάστε Επίσης