Πρίγκιπας William & Kate Middleton | Αποκάλυψαν το αγαπημένο τους emoji

Το βασιλικό ζευγάρι έδωσε μία από τις πιο απολαυστικές του συνεντεύξεις στο BBC Radio.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William συνεχίζει να κερδίζει σε δημοτικότητα τον μικρότερο αδερφό του, Harry, καθώς γίνεται όλο και πιο προσιτός στο ευρύ κοινό και θυμίζει κατά πολύ τον αυθορμητισμό που είχε και η αείμνηστη μητέρα του, Diana, στις συνεντεύξεις της.

 Σε μια συνέντευξη στο BBC Radio 1 αυτή την εβδομάδα, τόσο William  όσο και η Kate Middleton αποκάλυψαν τα πιο χρησιμοποιημένα emoji τους. Ο κληρονόμος της βασιλικής οικογένειας είπε ότι το δικό του είναι "αυτό που τα μάτια ανεβοκατεβαίνουν και το στόμα βγαίνει προς τα έξω".

Ο πρίγκιπας William πριν δώσει την απάντησή του  σχετικά με τα emojis έκανε μια διευκρίνηση. "Μου είπαν να μην πω τη μελιτζάνα, οπότε πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο. Θα ήταν η μελιτζάνα, αλλά λέω τώρα αυτό με τα μάτια γιατί πρέπει να μεγαλώσω λίγο".

Πρίγκιπας William & Kate Middleton | Αποκάλυψαν το αγαπημένο τους emoji

Οι παρουσιαστές του BBC  ήταν ενθουσιασμένοι με την απάντηση του πρίγκιπα. "Είπε το emoji μελιτζάνας! Τι συμβαίνει; Είπε το emoji μελιτζάνας! Αυτό είναι υπέροχο.", ακούγεται να λέει ένας εκ των παρουσιαστών.

Η Kate Middleton, εν τω μεταξύ, είπε: "Μάλλον η δική μου θα είναι η καρδιά, και μετά το emoji που κλαίει - κάτι σαν υστερικό γέλιο όταν τα πράγματα έχουν πάει στραβά". Οι δυο τους απάντησαν και σε άλλες προσωπικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Για παράδειγμα, όταν συζητούσαν για την μαγειρική, ο William είπε: "Δεν μπορώ τα πολλά μπαχαρικά. Αρχίζω να ιδρώνω. Δεν είναι ελκυστικό". Μου αρέσουν τα μπαχαρικό", είπε αντίθετα η Kate. 

Το βασιλικό ζευγάρι ήταν απασχολημένο με πολλές δημόσιες εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες και αυτή ήταν από τις πιο απολαυστικές. Είναι σαφές, πλέον ότι η επερχόμενη γενιά των βασιλικών επιθυμεί να δείξει μια πιο προσωπική πλευρά στο κοινό, ενώ ο κόσμος φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά  σε αυτή την -πιο φιλική- πλευρά τους.