Ο Chris Evans μίλησε για πρώτη φορά για το γάμο του

Η νύφη, το σύμφωνο εμπιστευτικότητας από τους καλεσμένους και οι δύο γαμήλιες τελετές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Chris Evans, και η (επίσης ηθοποιός) Alba Baptista απολαμβάνουν πλέον τη ζωή τους ως νεόνυμφοι. Πρόσφατα, ο πρωταγωνιστής του Captain America επιβεβαίωσε τον γάμο του με την εδώ και αρκετά χρόνια αγαπημένη του, μιλώντας σε εμφάνισή του στο Comic-Con της Νέας Υόρκης. Εκεί, αποκάλυψε στους θαυμαστές του ότι με την Baptista έκαναν δύο γαμήλιες τελετές, μία στη Μασαχουσέτη και μία στην πατρίδα της νύφης, την Πορτογαλία.

"Παντρεύτηκα", είπε ο Evans. "Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχο. Κάναμε δύο τελετές.  Μία στην ανατολική ακτή και μία στην Πορτογαλία, από όπου κατάγεται η γυναίκα μου. Ναι, ζήτω η Πορτογαλία!". Επεκτάθηκε μάλιστα σε περισσότερες λεπτομερές λέγοντας "ήταν πανέμορφα. Είναι πολλή δουλειά να οργανώνεις ένα γάμο, όσοι είστε παντρεμένοι, σας απασχολεί πολύ... Τώρα που όλο αυτό πέρασε, απλώς απολαμβάνουμε τη ζωή, προετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο που είναι η αγαπημένη μου εποχή. Είναι, η καλύτερη εποχή του χρόνου αυτή τη στιγμή. Τώρα απλώς χαλαρώνουμε, απολαμβάνουμε τη ζωή και στοχαζόμαστε".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2021, παντρεύτηκε σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους στη Βοστόνη, όπου οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας και άφησαν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν μπουν στο χώρο. Παρόλο που και οι δύο υπήρξαν ιδιαίτερα σιωπηλοί σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, ο Evans είχε μοιραστεί κατά καιρούς κάποιες σπάνιες στιγμές από τον έρωτά τους σε αναρτήσεις του στο Instagram του. 

Ο Chris Evans μίλησε για πρώτη φορά για το γάμο του
Chris Evans insta

Επιπλέον, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με το κατάλληλο άτομο: "Αυτό που θέλω είναι γυναίκα, παιδιά, οικογένεια. Οι περισσότεροι σπουδαίοι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί, ζωγράφοι είτε συγγραφείς, αναφέρουν ότι δεν ήταν το έργο τους για το οποίο είναι περήφανοι, αλλά για την οικογένεια που δημιούργησαν, την αγάπη που βρήκαν, την αγάπη που μοιράστηκαν. Αυτό μου ακούγεται πολύ αληθινό στα 41 χρόνια μου”, έχει πει.