Πρίγκιπας Christian της Δανίας | Ποιος συγγενής του έλειπε από το πάρτι για τα γενέθλιά του

Μπορεί το Gala για την ενηλίωση του πρίγκιπα Christian να ήταν γεμάτο από Royal παρουσίες, όμως, υπήρχε μία απουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τα γενέθλια του πρίγκιπα Christian της Δανίας να έφεραν κοντά τη βασιλική του οικογένεια, όμως, ένα μέρος έλειπε. 

Ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του δανέζικου θρόνου έγινε 18 ετών την Κυριακή και το Παλάτι της Δανίας το γιόρτασε με μεγάλο τρόπο με ένα λαμπερό γκαλά στο παλάτι Christiansborg της Κοπεγχάγης. 

Το πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Christian συγκέντρωσε την ευρύτερη οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του θείου του πρίγκιπα Joachim, της θείας του πριγκίπισσας Marie και των εξαδέλφων του 21χρονου κόμη Felix, τον 13χρονο κόμη Henrik και την 11χρονη κόμισσας Αθηνάς, αν και ο μεγαλύτερος γιος του Joachim, κόμης Nikolai, δεν ήταν παρών. Η υλικοτεχνική εμπλοκή ήταν πιθανότατα επειδή ο Nikolai σπουδάζει επί του παρόντος στο εξωτερικό στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, το οποίο απέχει περίπου 21 ώρες πτήσης από την Κοπεγχάγη.

Αν και δεν ήταν εκεί για τη μεγάλη μέρα του πρίγκιπα Christian, ο φοιτητής και μοντέλο ευχήθηκε στον ξάδελφό του να είναι καλά με ένα στοχαστικό αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλιά του. Ο κόμης Nikolai έχει ενημερώσει τους οπαδούς του για την παραμονή του στη χώρα Down Under, απ' όπου κατά σύμπτωση κατάγεται η θεία του, πριγκίπισσα Μαίρη.

"Αστείο πώς περνάει ο χρόνος. Πριν από 13 χρόνια", έγραψε ο 24χρονος Nikolai με ένα αστείο emoji  στο Instagram Story του, δημοσιεύοντας μια αναδρομική παιδική φωτογραφία του ίδιου και του Christian να αγκαλιάζονται σε ένα μπαλκόνι του παλατιού.

"Ευτυχισμένα 18α γενέθλια Christian! Ελπίζω όλοι να σε γιορτάζουν όπως ακριβώς σου αξίζει", συνέχισε το μήνυμα που κατέγραψε το fan blog Gert's Royals.

Διαβάστε Επίσης