Eva Longoria | Η διάσημη φίλη που της έμαθε τα πάντα

Μια σπουδαία φιλία φαίνεται πως έχει χτίσει η Eva Longoria.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο διάσημες φίλες της Eva Lοngoria είναι η Victoria Beckham. Η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια και δεν περιορίζεται σε ένα πράγμα. Η σπουδαιότητά της φαίνεται και από το γεγονός ότι τόσο η ηθοποιός όσο και η σχεδιάστρια μιλούν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη.

Η δασκάλα Victoria Beckham

"Έμαθα τα πάντα από εκείνη" δήλωσε η Eva Longoria στο E! News σε πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της. Τόνισε πως η Victoria Beckham ήταν πρότυπο ως μία "απίστευτη επιχειρηματίας" και μία "σπουδαία μητέρα". 

Η στίριξη της Eva Longoria δεν περιορίζεται στα λόγια. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι βρέθηκε στο front row του fashion show της φίλης της για τη συλλογή Womenswear Spring/Summer 2024. Τη χαρακτήρισε μάλιστα "όμορφη". 

Φυσικά, ανάμεσα στα ταξίδια της, η ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί και στην ειδική προβολή για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Beckham. 

Η γνώμη της Eva Longoria το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ 

"Πολλά πράγματα από αυτά που έκαναν ήταν τόσο πρωτοπόρα" καμάρωσε η Eva Longoria. "Στην αφήγηση για ένα ντοκιμαντέρ και τον τρόπο που έκαναν τα γυρίσματα, τον τρόπο που θα έβλεπαν τα παιχνίδια και στα λόγια του David για αυτό μέσα από το φακό -ήταν ιδιοφυές" συνέχισε. 

Διαβάστε Επίσης

Πέρα από το να στηρίζει τους φίλους της όμως η Eva Longoria είναι απασχολημένη και με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Προτεραιότητα βέβαια έχει ο 5χρονος γιος της, Santi τον οποίο έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της,  José Bastón.

Η καθημερινότητά της ως μητέρα

"Η θεία μου του έδωσε ένα βιβλίο με αγίους καθώς είμαστε Καθολικοί" περιέγραψε η Eva στο E! News μιλώντας για τα πράγματα που κάνει μαζί του. "Και έχει πάθει εμμονή με όλους τους αγίους. Και του αρέσει να του διαβάζω συνέχεια το ίδιο βιβλίο. Αλλά είναι με τις φάσεις του". 

Και πρόσθεσε: "Συνήθως διαβάζουμε δίγλωσσα βιβλία, για να σιγουρευτούμε ότι μπορεί να διαβάσει στα Αγγλικά και στα Ισπανικά". 

Διαβάστε Επίσης