Πριγκίπισσα Charlene | Το αξεσουάρ που προκάλεσε αίσθηση στην εμφάνισή της στο γήπεδο

Η πριγκίπισσα Charlene συνόδευσε τον σύζυγό της σε αγώνα ράγκμπι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό αλλά η πριγκίπισσα Charlene δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες της από τη Νότια Αφρική. Το απέδειξε για ακόμη μία φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο παρακολουθώντας τον αγώνα ανάμεσα στη Νότια Αφρική και την Αγγλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι.

Η πριγκίπισσα μεγάλωσε στο αφρικανικό έθνος και αγωνίστηκε με τη σημαία τους στους Ολυμπιακούς ενώ πάντα επιστρέφει στον τόπο καταγωγή της. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα ράγκπι τους. 

Τι επέλεξε η πριγκίπισσα Charlene για την εμφάνισή της

Η πριγκίπισσα Charlene συνοδευόταν από τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα δίχρωμο παλτό, σε μαύρο και λευκό, από το αγαπημένο της bland που δεν είναι άλλο από το Akris. Ολοκλήρωσε το look με μία δερμάτινη τσάντα Létrange και ένα ζευγάρι κρίκους Djula. Τα μεγάλα σκουλαρίκια της 45χρονης πριγκίπισσας προκάλεσαν αίσθηση. 

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν στο γήπεδο

Δεν ήταν φυσικά η πρώτη φορά που η Charlene πανηγυρίζει για την ομάδα της Νότιας Αφρικής αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βρεθεί στον αγώνα της εναντίον της Σκωτίας. Συνοδευόταν και σε αυτόν από τον πρίγκιπα Αλβέρτο, που είναι λάτρης των σπορ, έπειτα από μια σειρά πριγκιπικών υποχρεώσεων. 

Η εμφάνισή τους αυτή είχε σχολιαστεί καθώς ήρθε μετά από τα πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους. Μάλιστα ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα είχε εγκαταλείψει το Μονακό για να ζήσει μόνιμα στην Ελβετία. Στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram κάνοντας ακόμα πιο έντονα τα σενάρια για τον χωρισμό τους. 

Η Charlene έβαλε τα πράγματα στη θέση τους στα τέλη του Σεπτέμβρη μιλώντας στο αφρικανικό μέσω News24. "Βρίσκω τις φήμες κουραστικές και εξαντλητικές" είχε πει. "Δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτουν". 

Στις ίδιες δηλώσεις η πριγκίπισσα εξήγησε πως η επιλογή της να διαγράψει τον λογαριασμό της στα social media είχε να κάνει με την προστασία της ιδιωτικότητας των δύο παιδιών τους, του πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella.

Διαβάστε Επίσης