Πρίγκιπας William | To επικίνδυνο χόμπι του που προκαλεί τρόμο στην Kate Middleton

Το χόμπι που είχε ο πρίγκιπας William δεν άρεσε ούτε στη βασίλισσα Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William αγαπούσε τις μοτοσικλέτες στα νιάτα του. Η Kate Middleton δεν στηρίζει αυτό τον επικίνδυνο τρόπο μετακίνησης και το έχει κάνει πολύ σαφές. 

Η Kate δεν εγκρίνει το χόμπι του William

Το 2015, κατά τη διάρκειας μιας βασιλικής επίσκεψης στη σκωτσέζικη πόλη Dundeeο η πριγκίπισσα της Ουαλίας ρωτήθηκε αν αρέσει στον σύζυγό της να οδηγεί μηχανή. "Ακόμα οδηγεί. Πάντα με γεμίζει με τρόπο όταν βγαίνει με αυτή. Είμαι τρομοκρατημένη. Ελπίζω ότι θα κρατήσω τον George μακριά από αυτό" ανέφερε. Τότε ο πρίγκιπας George ήταν δύο ετών και η μικρότερη αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte μόλις λίγων μηνών. Προφανώς, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους δεν είχαν ακόμα διαμορφωθεί. 

Πότε ο πρίγκιπας William σταμάτησε να οδηγεί μηχανή

Ο πρίγκιπας William μίλησε για το χόμπι του το 2018, μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Louis. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μηχανών, στο Isle of Man TT εξήγησε ότι δεν οδηγούσε πια. "Είμαι πατέρας τριών παιδιών. Πρέπει να ρίξει τους τόνους. Μου λείπουν τα μεγάλα ταξίδια, για εμένα η οδήγηση με τη μηχανή είχε να κάνει πάντα με το να είμαι ανάμεσα στους άλλους" 

Σύμφωνα με τη The Mirror, ο πρίγκιπας αντικατέστησε τη μηχανή με ένα άλλο όχημα: ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μέσο για να μετακινείται από το Adelaide Cottage στο Windsor Castle όταν ο βασιλιάς Κάρολος είναι παρών. 

Το άλλο μεταφορικό μέσο που μισούν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας

Υπάρχει βέβαια κι ένα ακόμη αγαπημένο μέσο μεταφοράς του William που κυρίως οι γυναίκες της οικογένειας δεν ενέκριναν απόλυτα. Η βασίλισσα Ελισάβετ μισούσε να χρησιμοποιούν τα εγγόνια της ελικόπτερο. 

Ο συγγραφέας Robert Jobson ανέφερε πως η βασίλισσα Ελισάβετ αντάλλαξε κάποτε "βαριές κουβέντες" με τον πρίγκιπα William έπειτα από πτήση του με την οικογένειά του. Προφανώς η εκλιπούσα βασίλισσα ανησυχούσε για εκείνους ως γιαγιά και προγιαγιά αλλά και ως μονάρχης που έπρεπε να προστατέψει τους διαδόχους του θρόνου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο William δεν επιτρέπεται συνήθως να είναι στην ίδια πτήση με τον πρίγκιπα George. 

Διαβάστε Επίσης