Αλήθειες και ψέματα για τις πλαστικές επεμβάσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Έχει κάνει botox η Kate Middleton; Πείραξε τη μύτη της Meghan Markle;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας απασχολούν με τις επιλογές που κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Ακόμα κι αν δεν έχει μπλεχτεί το όνομά τους σε κάποιο ερωτικό σκάνδαλο, οι royal fans τρελαίνονται να βλέπουν και να διαβάζουν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. 

Τα θέματα που μονοπωλούν τις συζητήσεις αλλά και τα δημοσιεύματα είναι από τα ρούχα που προτιμούν μέχρι και τις πλαστικές επεμβάσεις που μπορεί να έχουν κάνει. Τι από αυτά που έχουν γίνει γνωστά όμως αποτελούν πραγματικότητα και όχι εικασίες και ψέματα; Ας πάρουμε τις κυρίες τις βρετανικής βασιλικής οικογένειας με τη σειρά. 

Το botox της Kate Middleton 

To 2019 υπήρχε μία φίλη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε botox. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λονδρέζος Dr. Munir Somji ανέβασε δύο φωτογραφίες της Kate Middleton τη μία δίπλα στην άλλη σημειώνοντας πως έχει κάνει baby botox. Η ανάρτησή του στο Instagram έχει πλέον εξαφανιστεί. Τότε, το Παλάτι είχε τοποθετηθεί δημόσια αναφέροντας πως οι ισχυρισμοί για την δούκισσα είναι "κατηγορηματικά αναληθείς".

Οι φήμες που διέψευσε η Meghan Markle

Πηγή ανέφερε στην New York Post ότι η δούκισσα του Sussex δεν έχει κάτι επέμβαση στη μύτη της τονίζοντας πως "αγαπά" τη μύτη της και χρησιμοποιεί contouring και bronzer για τα μακιγιάζ που επιθυμεί. 

Άλλη πηγή σημειώνει, με αφορμή όσα ακούστηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ότι η Meghan Markle έχασε βάρος και αυτό παίζει ρόλο στον πως δείχνει σήμερα. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την εμφάνισή της στο Ted Talk 2023. 

Η θεραπεία στα πόδια της Sarah Ferguson

Η δούκισσα της Υόρκης ταξίδεψε στο εξωτερικό για να βοηθήσει τα πόδια της. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε ότι πήγε στις Μπαχάμες τον περασμένο Μάρτιο για μία θεραπεία. Θεωρεί ότι τα δάχτυλά της τραυματίστηκαν από όλα τα χρόνια που έκανε ιππασία στα νιάτα της. Εμφύτευσε λοιπόν βλαστοκύτταρα -20 εκατομμύρια από αυτά προέρχονται από το στομάχι της. 

Διαβάστε Επίσης