Πριγκίπισσα Leonor | Η τρυφερή στιγμή με τους γονείς της στην τελετή ορκωμοσίας της

Η κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia έγινε 18 ετών επιλέγοντας ένα Total White Look.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 31η Οκτωβρίου του 2023 ξημέρωσε υπέροχα και με περηφάνια για την πριγκίπισσα Leonor. Όχι μόνο επειδή είχε τα γενέθλιά της. Η νεαρή πριγκίπισσα έγινε 18 ετών, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι το ταξίδι της στον χώρο της βασιλικής διαδοχής ξεκίνησε κι επισήμως.

Πριγκίπισσα Leonor | Η τρυφερή στιγμή με τους γονείς της στην τελετή ορκωμοσίας της

Στην τελετή ορκωμοσίας – όπως αποκαλείται -, η 18χρονη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και το μίνιμαλ στιλ της που όριζε τόσο το look όσο και τη συμπεριφορά της. Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Cortes Generales, η 18χρονη ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα, δεσμευόμενη στην έννομη τάξη, όπως αυτή αποτυπώνεται στις Cortes. Πιο συγκεκριμένα, η διάδοχος του ισπανικού θρόνου υποσχέθηκε να "εκτελεί πιστά τα καθήκοντά της, να τηρεί και να διασφαλίζει την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων και να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών και των Αυτόνομων Κοινοτήτων".

Πριγκίπισσα Leonor

Η πριγκίπισσα Leonor, η οποία επί του παρόντος παρακολουθεί στρατιωτική εκπαίδευση στη Σαραγόσα, είχε – όπως πάντα – στο πλευρό της τους γονείς της, τον βασιλιά Felipe και τη βασίλισσα Letizia, καθώς και από τη μικρότερη αδελφή της, Infanta Sofia. Παρά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, η μελλοντική βασίλισσα εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς βγήκε στο προσκήνιο περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριγκίπισσα Leonor

Κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα εγκάρδιας στιγμής, η νεαρή βασίλισσα μοιράστηκε μια ζεστή αγκαλιά με τους γονείς της, οι οποίοι τη φίλησαν τρυφερά στο μάγουλο επιβεβαιώνοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Για την ειδική περίσταση, η πριγκίπισσα Leonor επέλεξε ένα κομψό λευκό κοστούμι που συνδύασε με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. Όσον αφορά το Hair Look της, η νεαρή πριγκίπισσα έπιασε τις ξανθές της μπούκλες σε μια απλή χαμηλή αλογοουρά και τόνισε τα χαρακτηριστικά με ένα ροζ κραγιόν. 

Διαβάστε Επίσης