Πρίγκιπας Louis | Τι έχει κάνει μέχρι και ο Archie αλλά όχι εκείνος

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο τελευταίος που θα ζήσει την εμπειρία από τα παιδιά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O πρίγκιπας Louis είναι το τρίτο παιδί του William και της Kate. Παρόλο που είναι ήδη πέντε ετών δεν έχει κάνει ακόμα το πρώτο του διεθνές ταξίδι. Κάτι που έχουν κάνει τα αδέρφια του, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte από τότε που ήταν ακόμη μωρά. 

Τα διεθνή ταξίδια που έχουν κάνει τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του 

Ο πρίγκιπας George συνόδευσε τους γονείς του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία όταν ήταν μόλις 9 μηνών. Στην ίδια ηλικία έκανε το ίδιο ταξίδι και ο πατέρας του συνοδεύοντας τους δικούς του γονείς, Diana και Κάρολο. 

Η αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte ταξίδεψε με την οικογένειά της στον Καναδά όταν ήταν 16 μηνών. Ωστόσο, εξαιτίας των περιορισμών του κορωνοϊού, ο πρίγκιπας Louis δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα διεθνές ταξίδι. 

Μέχρι και ο ξάδερφός του, Archie κατάφερε να ταξιδέψει σε περιοδεία στη Νότια Αφρική πριν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφασίσουν να απαρνηθούν τα βασιλικά τους προνόμια. 

Η αδερφή του Lilibet, που γεννήθηκε μετά την εγκατάσταση των Sussexes στην Καλιφόρνια, επίσης δεν κατάφερε να κάνει μια βασιλική περιοδεία. 

Γιατί αποκλείεται να κάνει άμεσα κάποιο ταξίδι 

Η μικρή κόρη του Harry και της Meghan είναι η παρηγοριά για τον 5χρονο Louis που δεν πρόκειται να κάνει άμεσα κάποιο διεθνές ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φροντίζουν να μη διαταράσσουν το πρόγραμμα των παιδιών. Για τον λόγο αυτό δεν τους πήραν και μαζί στην απόδρασή τους στην Καραϊβική.

Το πρώτο διεθνές ταξίδι του Louis μάλλον θα έρθει όταν θα είναι πια σε πιο μεγάλη ηλικία και θα μπορεί να καταλάβει και τη σημασία του. 

Ο τίτλος που θα πάρει ο πρίγκιπας Louis στο μέλλον

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε μία συμφωνία ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα Edward ότι θα πάρει τον τίτλο του ο Βενιαμίν της οικογένειας του William και της Kate. 

Ο Κάρολος, θέλει το "δούκας του Εδιμβούργου" που ανήκε για πολλά χρόνια στον πατέρα του να επιστρέψει στη διαδοχή όταν ο Edward φύγει από τη ζωή και να μην το κληρονομήσει ο γιος του James, που είναι ο κόμης του Ουέσεξ. Όταν ο τίτλος επιστρέψει στον θρόνο ο καταλληλότερος υποψήφιος για να τον πάρει είναι ο Louis. 

Διαβάστε Επίσης