Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Μυστικό ταξίδι στο San Diego για έναν ιδιαίτερο σκοπό

Ο λόγος που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πραγματοποίησαν μία σύντομη επίσκεψη στην πόλη της Αμερικής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα ταξίδι μακριά από τα επίμονα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποίησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex. Για σκοπό σπουδαίο και συμβολικό. Ειδικότερα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry προετοιμάζονται για την επετειακή Ημέρα των Βετεράνων. 

Την Τετάρτη, ο οργανισμός Archewell του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex μοιράστηκε την είδηση ότι οι δύο "πέρασαν το πρωί με βετεράνους και ενεργά μέλη της υπηρεσίας και τους αγαπημένους τους στο Camp Pendleton στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια". Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο San Diego, η 42χρονη Meghan και ο 39χρονος Harry έκαναν μία σύντομη στάση στο Operation Bigs - ένα πρώτο στο είδος του πρόγραμμα καθοδήγησης αφιερωμένο στα παιδιά στρατιωτικών οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών εν ενεργεία, των βετεράνων και των οικογενειών με Χρυσό Αστέρι. 

Όσοι παρευρέθηκαν ενόψει της Ημέρας Βετεράνων, η οποία γιορτάζεται το Σάββατο, συζήτησαν για το πώς η καθοδήγηση που προσφέρεται μέσω του Operation Bigs έχει υποστηρίξει τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, καθώς και της κοινότητας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Archewell, το πρόγραμμα ιδρύθηκε το 2004 και συμβάλλει στη σύνδεση "νέων και οικογενειών με μέντορες που μπορούν να συσχετιστούν με τις κοινές εμπειρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ύπαρξη γονέα ή γονέων στο στρατό όταν βρίσκονται σε αποστολή και μετά την επιστροφή τους".

Από την έναρξή του, το Operation Bigs έχει βοηθήσει περισσότερα από 3.000 παιδιά μελών του Πολεμικού Ναυτικού και του Σώματος Πεζοναυτών και έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 30 θυγατρικές σε όλη τη χώρα. Οι στρατιωτικοί δεσμοί του Δούκα του Sussex ριζώνουν εδώ και δεκαετίες. 

Την ίδια χρονιά που ιδρύθηκε το Operation Bigs, ο πρίγκιπας Harry πέρασε το Regular Commissions Board (RCB), το προσόν που είναι απαραίτητο για να εκπαιδευτεί στο Sandhurst, αναφέρει ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας. Η θητεία του στο στρατό διήρκεσε 10 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε λοχαγός και ολοκλήρωσε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν.

"Ο πρίγκιπας Harry είναι πολύ περήφανος που υπηρετεί τη χώρα του σε επιχειρήσεις μαζί με τους συναδέλφους του στρατιώτες και που κάνει τη δουλειά για την οποία έχει εκπαιδευτεί", δήλωσε ο οίκος Clarence House τον Φεβρουάριο του 2008. 

Διαβάστε Επίσης