Julianne Moore | Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της, Bart Freundlich

Το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε η Χολιγουντιανή σταρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία πρόσκληση στο "Creative Time Gala" ήταν αρκετή για να πραγματοποιήσει η Julianne Moore μία σπάνια βραδινή έξοδο μαζί με τον σύζυγό της δημιουργώντας μία Total Black εμφάνιση – πρόταση για κομψά βραδινά looks.

Παντρεμένοι από το 2003, η Julianne Moore και ο Bart Freundlich έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι σήμερα, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Χολιγουντιανή σταρ χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε μικρή συχνότητα, ενώ δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της, την οποία συνειδητά διατηρεί ιδιωτική.

Μία εξαίρεση πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, ημερομηνία στην οποία δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της πιασμένοι χέρι – χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης λίγο πριν την άφιξη τους στο προαναφερθέν Gala. Για την εμφάνισή της, η Χολιγουντιανή σταρ επέλεξε μία bold μαύρη δημιουργία του οίκου Bottega Veneta.

"Δεν είμαι πολύ εκκεντρική. Ζω στο Δυτικό Village στη Νέα Υόρκη. Έχω δύο πραγματικά υπέροχα παιδιά. Έχω ένα σπουδαίο σύζυγο. Μου αρέσει πολύ η πόλη μου. Μου αρέσει να περπατάω σε αυτήν. Ξέρω να δίνω αξία στη συνηθισμένη μου ζωή και τη ζωή της οικογένειάς μου", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο πρόσφατο παρελθόν η Julianne Moore. 

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην ταινία "Μετά το γάμο", όπου η Julianne Moore εκτελούσε χρέη πρωταγωνίστριας με την Michelle Williams και ο Bart Freundlich ήταν σκηνοθέτης.