Όταν ο Βασιλιάς Κάρολος ήταν ερωτευμένος με την Barbra Streisand

Μία άγνωστη τρυφερή ιστορία ανάμεσα στο νέο βασιλιά και τη ντίβα της μουσικής σκηνής έρχεται στην επιφάνεια ξανά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν κάποτε ο πιο περιζήτητος εργένης στον κόσμο - και είχε ένα όχι και τόσο κρυφό φλερτ με μια ηθοποιό του Hollywood.

Όσο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ στα τέλη της δεκαετίας του 1960, λέγεται ότι ο νεαρός πρίγκιπας είχε "εμμονή" με την Barbra Streisand.

Κι ενώ οι συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο άκουγαν τους Led Zeppelin και τους Rolling Stones, ο Κάρολος περνούσε τις μέρες του ακούγοντας τα άλμπουμ της Στρέιζαντ. Εξάλλου ο ίδιος είχε αδυναμία στο soundtrack της ταινίας Funny Girl (1968). "Ο κόσμος με κοιτάζει έκπληκτος όταν λέω ότι είναι φοβερά ελκυστική με σεξαπίλ", έγραψε κάποτε ο Κάρολος.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα Christopher Andersen στην βιογραφία του για τον Κάρολο "Ο βασιλιάς: The Life of Charles", ο μονάρχης είδε το Funny Girl τρεις φορές.

"Μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία της Streisand κρεμόταν στα δωμάτιά του στο Κέιμπριτζ κι έπειτα βρήκε πάλι την θέση της στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την αποφοίτησή του", γράφει ο Andersen. Όταν είχε ελλιμενιστεί στο Λος Άντζελες όταν υπηρετούσε ως αξιωματικός στο Βασιλικό Ναυτικό, ο 26χρονος Κάρολος ζήτησε να συναντήσει τη Streisand στα γυρίσματα της συνέχειας του Funny Girl.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr