Πριγκίπισσα Άννα | Ο λόγος που απουσίαζε από τα γενέθλιά του αδερφού της, βασιλιά Καρόλου

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν έδωσαν το "παρών" στο πάρτι για τα γενέθλια του μονάρχη. Ανάμεσά σε εκείνους, και η αδερφή του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί οι δυο τους να αποτελούν δύο αληθινά αγαπημένα αδέρφια, όμως, η πριγκίπισσα Άννα προχώρησε σε μία κίνηση που ίσως στεναχωρήσει τον βασιλιά Κάρολο. Ειδικότερα, η πριγκίπισσα με τη σπουδαία ιστορία δεν έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργανώθηκε για τα 75α γενέθλια του μονάρχη με την απουσία της να γεννά ερωτηματικά.

Οι βρετανοί Royals επανενώθηκαν για το πολύ λαμπερό πάρτι γενεθλίων του βασιλιά στο Clarence House το βράδυ της Τρίτης. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και οι ανιψιές του Καρόλου, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η Zara Tindall, ήταν μεταξύ των καλεσμένων που ο φωτογραφικός φακός "συνέβαλλε” να αποχωρούν από το ιδιωτικό πάρτι για τα 75α γενέθλιά του.

Φαίνεται όμως ότι τα αδέλφια του βασιλιά έχασαν την οικογενειακή συγκέντρωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η πριγκίπισσα Άννα είχε επαγγελματικές υποχρώσεις στη Γλασκώβη της Σκωτίας την Τρίτη, ολοκληρώνοντας την ημέρα με μια εμφάνιση στο Forum της Διαθρησκειακής Εβδομάδας της Σκωτίας της Interfaith Glasgow στο Glasgow City Chambers. Εν τω μεταξύ, ο νεότερος αδελφός του Βασιλιά, ο Δούκας του Εδιμβούργου, έφτασε στη Σιγκαπούρη το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του δημοσίευσε το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Edward παρέστη σε δεξίωση της Ομοσπονδίας Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Swissȏtel the Stamford. Η σύζυγος του Edward, η Δούκισσα του Εδιμβούργου, βγήκε επίσης για δείπνο στον καθεδρικό ναό του Ρότσεστερ το βράδυ της γιορτής.