Πριγκίπισσα Ευγενία | Η απρόσμενη αποκάλυψη για τα φοιτητικά της χρόνια

Η τρυφερή λεπτομέρεια που εκμυστηρεύτηκε η κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew παρέμενε άγνωστη μέχρι σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να μην αποκαλύπτει συχνά λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις με τον σύζυγό και τους γονείς της, όμως στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε μια συναρπαστική λεπτομέρεια από την εποχή που η ίδια ήταν μία ανέμελη φοιτήτρια. 

Η 33χρονη πριγκίπισσα και η συμπαρουσιάστρια της, Julia de Boinville, φιλοξένησαν στο στούντιο τον κιθαρίστα των OneRepublic, Zach Filkins, στη φιλανθρωπική σειρά εκπομπών Podcast της οργάνωσης The Anti-Slavery Collective, Floodlight.

Το ζευγάρι μίλησε με τον Αμερικανό σταρ για το πώς το συγκρότημα έχει χρησιμοποιήσει το προφίλ του για να συνεργαστεί με τη φιλανθρωπική οργάνωση International Justice Mission. Και η Ευγενία αποκάλυψε πώς μια από τις επιτυχίες του συγκροτήματος υπήρξε ένα εξαιρετικά καθοριστικό τραγούδι στη ζωή της, καθώς και ότι η Julia ήταν το άτομο που βρέθηκε στο πλευρό της στο backstage της συναυλίας του συγκροτήματος στο Λονδίνο.

"Αλλά πρέπει να σας πω ότι ερευνώντας όλα όσα έχετε κάνει εσείς κατά τη διάρκεια της καριέρας σας και, και εξετάζοντας τα πάντα για τη δισκογραφία σας, προφανώς μερικά τραγούδια ξεχωρίζουν πραγματικά στο μυαλό και τη ψυχή μου", είπε αρχικά στον Zach, ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι: "Ένα από αυτά που έχουν καθορίσει τα δικά μου φοιτητικά χρόνια και της Julia ήταν το Apologize με τον Timbaland".

Η Ευγενία αποφοίτησε το 2012 με πτυχίο στην Αγγλική Λογοτεχνία και την Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Newcastle. Η Ευγενία είναι διευθύντρια στην γκαλερί τέχνης Hauser & Wirth και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άδεια μητρότητας με το δεύτερο παιδί της, τον Ernest, που γεννήθηκε τον Μάιο. Η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ του σπιτιού τους στο παλάτι του Kensington, Ivy Cottage, και εκείνου στην Πορτογαλία.

Διαβάστε Επίσης