Πρίγκιπας Louis | Η καινοτομία που εφάρμοσε φέτος το σχολείο του έχει άμεση σχέση με την μητέρα του, Kate Middleton

Η σπουδαία αλλαγή στο σχολείο που φοιτά ο μικρός γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία καινοτομία που ξεκίνησε να εφαρμόζει φέτος το σχολείο του μικρού πρίγκιπα Louis αποκάλυψε η μητέρα του, Kate Middleton. Και έχει άμεση σχέση με το δικό της – σπουδαίο – έργο.

Πριν από την ομιλία της στο Εθνικό Συνέδριο Shaping Us, η 41χρονη Kate Middleton παραχώρησε μία σύντομη συνέντευξη στην παρουσιάστρια της εκδήλωσης Fearne Cotton, όπου ανέφερε πώς το σχολείο του Louis υποστηρίζει τη συζήτηση γύρω από τα πρώτα χρόνια ζωής ενός παιδιού.

Η Kate είπε στη Fearne: "Η τάξη του Louis, επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με ένα απίστευτο κράμα συναισθημάτων, είναι πραγματικά καλό. Πρόκειται για παιδιά πέντε ή έξι ετών, και πηγαίνουν με ονόματα ή εικόνες ενός χρώματος που αντιπροσωπεύει το πώς αισθάνονται εκείνη την ημέρα, οπότε υπάρχει πραγματική προθυμία στο σχολείο ιδιαίτερα να συμμετάσχουν σε συζητήσεις".

Ο Louis φοιτά στην πρώτη τάξη του Lambrook Prep School στο Berkshire, όπου φοιτούν και τα μεγαλύτερα αδέλφια του, ο πρίγκιπας George, δέκα ετών, και η πριγκίπισσα Charlotte, οκτώ ετών.

Μέρος του προγράμματος σπουδών του Lambrook είναι να δίνει "πραγματική έμφαση στην ψυχική υγεία των παιδιών μας, εξοπλίζοντάς τα με τις δεξιότητες να είναι ανθεκτικά και να τα καταφέρνουν όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, αλλά και να είναι αρκετά γενναία ώστε να ζητούν βοήθεια όταν τη χρειάζονται".

Η πριγκίπισσα εγκαινίασε τον Ιανουάριο την εκστρατεία Shaping Us, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημασία των διαμορφωτικών χρόνων της ζωής ενός παιδιού. Την Τετάρτη, το Royal Foundation Centre for Early Childhood της Πριγκίπισσας της Ουαλίας δημοσίευσε τα ευρήματα της παγκόσμιας άσκησης ακρόασης, στην οποία συμμετείχαν εμπειρογνώμονες από 21 χώρες - με τα αποτελέσματα να περιγράφονται ως "σχεδόν ένα μανιφέστο για τις κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες", από τον διευθυντή του κέντρου Christian Guy.
 

Διαβάστε Επίσης