Πριγκίπισσα Ευγενία | Αποκάλυψε μία άγνωστη λεπτομέρεια για το πρώτο ραντεβού με τον Jack Brooksbank

Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στη νεαρή κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson και τον σύζυγό της ξεκίνησε ως "έρωτας με την πρώτη ματιά".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η γαμήλια ιστορία αγάπης ανάμεσα στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον Jack Brooksbank ξεκίνησε το 2018 με ένα πρώτο ραντεβού που η νεαρή κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson θυμάται μέχρι σήμερα.

Μιλώντας σε ένα νέο επεισόδιο του podcast Table Manners, η βασίλισσα μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πρώιμο ειδύλλιό της με τον Jack Brooksbank, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018. Το ζευγάρι - και πλέον γονείς δύο γιων! - συναντήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για σκι το 2010 στο Verbier της Ελβετίας και το ζευγάρι δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τον αρραβώνα του ότι ήταν "έρωτας με την πρώτη ματιά".

Το πρώτο τους ραντεβού όμως πραγματοποιήθηκε λίγες εβδομάδες αργότερα στην Osteria Basilico στη γειτονιά Notting Hill του Λονδίνου.

"Ξέρετε όταν στέλνετε μηνύματα μέσω των φίλων σας - το κάνατε ποτέ αυτό;" Η Ευγενία, 33 ετών, ρώτησε τους οικοδεσπότες Jessie και Lennie Ware. "Γνωριστήκαμε μέσω ενός ζευγαριού και εγώ έστελνα μηνύματα σε εκείνη και ο Jack σε εκείνον".

Η Ευγενία είπε ότι το Food Spot του πρώτου ραντεβού είχε τα "καλύτερα ζυμαρικά" και ότι παρόλο που δεν είχε επιστρέψει για "αιώνες", αυτή και ο Jack θα βγουν σύντομα ραντεβού. Πάντως, το ζευγάρι σήμερα ακολουθεί ευλαβικά δίαιτα χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά - ο Jack έκοψε τις τροφές για να θεραπεύσει τις ημικρανίες του και η πριγκίπισσα Ευγενία την ακολουθεί επίσης.

Όσον αφορά τα ποτά, η πριγκίπισσα Ευγενία είπε ότι η παραγγελία που κάνει είναι "τεκίλα με πάγο και λάιμ". Είναι μια ταιριαστή επιλογή, καθώς ο Jack εργαζόταν ως πρεσβευτής της Casamigos, της εταιρείας τεκίλας που ιδρύθηκε από τον George Clooney και τον Rande Gerber. "Έχουμε κουτιά από αυτή στο σπίτι", είπε, εξηγώντας περαιτέρω ότι συνήθως την παραγγέλνει ενώ βγαίνει έξω μετά το δείπνο. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η Ευγενία προτιμά ένα τζιν τόνικ ή μια σόδα βότκα με λάιμ.