Βασιλιάς Κάρολος | Η γραβάτα με την ελληνική σημαία που επέλεξε σε επίσημο δείπνο

Ο βασιλιάς Κάρολος έδειξε για ακόμη μία φορά την αδυναμία του στην Ελλάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν στο Λονδίνο το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας. Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Yoon Suk-yeol και της συζύγου του, Kim Keon-hee επίσημο δείπνο αλλά δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος που ο Βρετανός μονάρχης έδειξε τη φιλοξενία του στους καλεσμένους του. 

Η υποδοχή του K-pop συγκροτήματος  

Ο 75χρονος βασιλιάς κάλεσε στο Μπάκιγχαμ και τα μέλη του διάσημου K-pop συγκροτήματος Blackpink. Οι Jisoo, Lisa, Jennie και Rosé ήταν ανάμεσα στους 170 καλεσμένους του επίσημου δείπνου στο παλάτι. Μάλιστα ο βασιλιάς Κάρολος τις ανέφερε στην ομιλία του ενώ τους χάρισε και το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Βασιλιάς Κάρολος | Η γραβάτα με την ελληνική σημαία που επέλεξε σε επίσημο δείπνο

Η γραβάτα με την ελληνική σημαία που επέλεξε ο βασιλιάς Κάρολος

Ένα ακόμη πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη συνάντηση του Καρόλου με τα μέλη του νοτιοκορεάτικου συγκροτήματος ήταν η στιλιστική του επιλογή. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια μπλε γραβάτα με ελληνικές σημαίες που πιθανολογείται να την αγόρασε σε μία από τις επισκέψεις του στην Ελλάδα.

Φαίνεται πως ο βασιλιάς Κάρολος δεν παραλείπει να δείχνει την αδυναμία του στη χώρα μας με την οποία τον συνδέουν συγγενικοί δεσμοί καθώς ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος γεννήθηκε στην Κέρκυρα.