"Μπορεί να είναι ψυχρή αν δεν της αρέσει κάποιος" | Τα πραγματικά αισθήματα της Kate Middleton για τη Meghan Markle

Ένα νέο βιβλίο θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήδη δύσκολη σχέση της Kate Middleton και της Meghan Markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton φαίνεται πως συνεχίζει να σνομπάρει τη Meghan Markle. Στο νέο βιβλίο του βασιλικού βιογράφου Omid Scobie σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει μία ενστικτώδη αντίδραση κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα της δούκισσας του Sussex. 

Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival, η Kate Middleton "κάνει πως τρέμει στα αστεία" και χασκογελάει" όταν η συζήτηση φτάνει στην Megjan Markle. O Scobie προσθέτει πως η ίδια έχει "περάσει περισσότερο χρόνο μιλώντας για την Meghan από ότι με τη Meghan". 

Πότε ήρθε η ρήξη στη σχέση της Kate Middleton με την Meghan Markle

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δύο γυναίκες έχουν "σχεδόν μηδέν επικοινωνία" για τέσσερα χρόνια. Η σχέση τους πάγωσε αρχικά μετά τα δημοσιεύματα ότι η Meghan έκανε την Kate να κλάψει κατά τη διάρκεια της πρόβας της πριγκίπισσας Charlotte για το ρούχο που θα φορούσε στον γάμο του πρίγκιπα Harry το 2018. Η Meghan βέβαια υποστήριξε αργότερα πως συνέβη το αντίθετο. Έκτοτε ωστόσο οι δύο συνυφάδες δεν έχουν μιλήσει με εξαίρεση κάποιες σύντομες συνομιλίες. 

Ο συγγραφέας έχει μάλιστα καταγράψει μαρτυρία από άνθρωπο που εργαζόταν με την πριγκίπισσα Catherine. "Μπορεί να ψυχρή όταν δεν της αρέσει κάποιος" αποκάλυψε η πηγή συμπληρώνοντας πως δεν ήταν "ποτέ θαυμάστρια" της Meghan. 

Κανένα μέλλον και για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry 

Συνεχίζει o Scobie αναφέροντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα για αποκατάσταση της σχέσης ανάμεσα στη Meghan και την Kate. Παραδόξως, το ίδιο ισχύει και για το μέλλον της σχέσης της Kate με τον Harry. "Ήταν πολύ κοντά στον Harry και θα θυμάται πάντα με τρθφερότητα αυτές τις στιγμές και τη σχέση που είχε με τα παιδιά τους" αναφέρει πηγή κοντά στην βρετανική βασιλική οικογένεια. "Για εκείνη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτεί ξανά μετά από τις συνεντεύξεις τους". 

Διαβάστε Επίσης