Η Linda Evangelista δεν θέλει να βγαίνει πλέον ραντεβού και υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από αυτό

Γιατί το θρυλικό μοντέλο δεν επιθυμεί κανένας να διαταράσσει την ησυχία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Linda Evangelista δεν αφήνει τον ρομαντισμό να μπει εμπόδιο στον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο της, τον οποίο αξιολογεί και προστατεύει ως σπουδαίο. 

Το θρυλικό τοπ μόντελ παραχώρησε συνέντευξη στους Sunday Times που δημοσιεύτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, και όταν ρωτήθηκε για τα ραντεβού, η Evangelista είπε ότι "δεν ενδιαφέρεται". Η αυτοαποκαλούμενη μικροβιοφοβική δήλωσε στο πρακτορείο ότι πάσχει από μισοφωνία, μια διαταραχή που περιγράφει το Harvard Health ως μια κατάσταση κατά την οποία οι συνηθισμένοι ήχοι (όπως η αναπνοή, το χασμουρητό ή το μάσημα) μπορούν να επηρεάσουν συναισθηματικά ένα άτομο, δημιουργώντας μια αντίδραση μάχης ή φυγής που πυροδοτεί θυμό και επιθυμία διαφυγής.

"Έχω αυτή τη διαταραχή όπου όταν οι άνθρωποι κάνουν θορύβους με πληγώνει", είπε. "Όπως στον κινηματογράφο; Αυτό το δυνατό μάσημα του ποπ κορν ή το θρόισμα των περιτυλιγμάτων. Δεν πηγαίνω στον κινηματογράφο γι' αυτόν τον λόγο".

Έτσι, όσον αφορά το dating, η 58χρονη Evangelista λέει ότι δεν είναι στο τραπέζι σε αυτό το σημείο της ζωής της. "Δεν ενδιαφέρομαι. Δεν θέλω να κοιμηθώ με κανέναν πια. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει δίπλα μου".

Το supermodel, που έχει κοσμήσει το εξώφυλλο περισσότερων από 700 περιοδικών κατά τη διάρκεια της καριέρας της, δεν μπορούσε καν να θυμηθεί την τελευταία φορά που είχε βγει ραντεβού. Ξέρει όμως ότι ήταν "σίγουρα πριν" από το CoolSculpting, μια αναφορά στην εμπειρία της το 2015-2016, όταν υποβλήθηκε σε μια μη επεμβατική διαδικασία που παρέχεται από την Zeltiq Aesthetics Inc. που σήμερα είναι θυγατρική της Allergan και έχει εγκριθεί από τον FDA για τη μείωση των ορατών εξογκωμάτων κάτω από το πηγούνι και το σαγόνι και στους μηρούς, την κοιλιά, τα πλευρά και την πλάτη.

Διαβάστε Επίσης