Πριγκίπισσα Diana | Όταν κάλεσε στο σπίτι της μία δημοσιογράφο επειδή δεν της άρεσε το ρεπορτάζ που είχε γράψει

Το αθέατο πρόσωπο της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια πρωταγωνιστεί συχνά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, με την εκλιπούσα Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, να είναι μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Όταν η Lady Diana Spencer αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981, ήταν μια ντροπαλή βοηθός νηπιαγωγού. Τον γάμο τους στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι και η Diana μπήκε στη συνέχεια στον κόσμο της ασύμμετρης προβολής, βρίσκοντας τα πατήματά της στις δημόσιες υποχρεώσεις και στα φιλανθρωπικά της ενδιαφέροντα.

Παρά την αυξανόμενη αυτοπεποίθησή της τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ένας βασιλικός σχολιαστής δήλωσε πρόσφατα στο A Right Royal Podcast ότι εξακολουθούσε να έχει νεύρα όταν συναντούσε ανθρώπους.

"Μίλησα με την Diana λίγο πριν πεθάνει, μου είπε ότι εξακολουθούσε να έχει άγχος όταν έβγαινε έξω και συναντούσε ανθρώπους, αν είχε γραφτεί κάτι κακόβουλο γι' αυτήν στις εφημερίδες εκείνη την ημέρα", αποκαλύπτει η αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine Ingrid Seward στο τελευταίο επεισόδιο του podcast. Η Ingrid περιγράφει τη στιγμή που κλήθηκε στο παλάτι αφού η Diana διάβασε ένα άρθρο που είχε γράψει και δεν της άρεσε.

"Τώρα, αυτό είναι προφανώς κάτι που πέρασε στον Harry, επειδή η Diana συνήθιζε να διαβάζει συνέχεια, ό,τι γράφεται γι' αυτήν, και έτσι έφτασα να συνομιλώ μαζί της, επειδή είχα γράψει κάτι γι' αυτήν στην Daily Mail και δεν της άρεσε, οπότε έβαλε τη γραμματέα της να με καλέσει και μου είπε: "Φέρε την Ingrid εδώ. Χρειάζεται μία γυναικεία κουβέντα'".

Μιλώντας για το τσάι της με την Diana, η Ingrid εκμυστηρεύεται: "Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη. Ήταν υπέροχα. Ήταν απολύτως υπέροχο. Ήμουν πολύ τυχερή που το είχα αυτό, πέρασα όλο το πρωί εκεί. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα αυτή την ευκαιρία.Η Diana ήταν ένα ενδιαφέρον άτομο, γιατί μου μιλούσε σαν να με γνώριζε όλη μου τη ζωή. Ήταν αρκετά οικεία με τους ανθρώπους. Και αυτό ήταν άλλο ένα από τα ατού του χαρακτήρα της".