"Υπάρχει ένα κενό" | Η Zara Tindall μιλά για την εκλιπούσα γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ

Για πρώτη φορά, η διάσημη ιππέας εξομολογείται το κενό που αισθάνεται μετά τον θάνατό της βασίλισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Zara Tindall σχετικά με την αγαπημένη της γιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό The Australian Women's Weekly, η επαγγελματίας ιππέας μίλησε για τον ιδιαίτερο δεσμό με τα άλογα που μοιραζόταν με την αείμνηστη γιαγιά της, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ηλικία 96 ετών. Πέρα από τα βασιλικά της καθήκοντα, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μια σπουδαία ιππέας και μετέδωσε το πάθος στη μοναχοκόρη της Πριγκίπισσα Άννα και αργότερα, στη μεγαλύτερη εγγονή της. Η Zara πήρε την επαγγελματική της καριέρα στην ιππασία το 2003 και είπε στο The Weekly ότι η Βασίλισσα ήταν μια ενθαρρυντική δύναμη.

"Ήξερε πολύ τι συνέβαινε στην καριέρα μου καθώς μεγάλωνα", είπε η Zara. "Πρέπει να δεις το πραγματικό της πάθος και αγάπη για τα άλογα και αυτή την πλευρά της". Αναλογιζόμενος τη ζωή χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία βασίλεψε για 70 χρόνια ρεκόρ, πρόσθεσε: "Όταν έχεις κάποιον που έχει τεράστια επιρροή στη ζωή σου, αφήνει μια τρύπα".

Ο αείμνηστος μονάρχης έχει επί του παρόντος δεκατρία δισέγγονα, συμπεριλαμβανομένων των τριών παιδιών της Zara. Ο γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, Ernest, έγινε το πρώτο δισέγγονο που γεννήθηκε μετά τον θάνατο της βασίλισσας, όταν έφτασε τον Μάιο.

Η Zara έχει δύο κόρες, την εννιάχρονη Mia και πεντάχρονη Lena και τον δύο ετών γιο του Lucas, με τον σύζυγό της Mike Tindall — και ενώ ο γιος τους γνώρισε την προγιαγιά του, ήταν πολύ μικρός.

"Ο Lukas δεν θυμάται, αλλά τα κορίτσια κάνουν πολλά", είπε η Zara στη νέα συνέντευξη. Ο Mike, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη συνέντευξη, προσθέτει, "Έχουμε τη φωτογραφία του Lucas μαζί της, ενώ οι άλλοι δύο θυμούνται πραγματικά. Ήταν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών και του οικογενειακού μας χρόνου."

Διαβάστε Επίσης