Βασίλισσα Letizia | Γιατί ο φερόμενος ως εραστής της αποκάλυψε τη σχέση τους

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η βασίλισσα Letizia.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πρωταγωνιστής στα ισπανικά media είναι τις τελευταίες μέρες ο Jaime del Burgo. Ο 53χρονος επιχειρηματίας έκανε αποκαλύψεις στον λογαριασμό του στο X για τη σχέση του με τη βασίλισσα Letizia δημιουργώντας ένα νέο σκάνδαλο για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. 

Ο πρώην σύζυγος της αδερφής της Letizia, Telma Ortiz δεν αρκέστηκε στα λόγια αλλά μοιράστηκε και μία φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε έγκυο να φορά μία πασμίνα. Η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα τρυφερό κείμενο που φέρεται να έστειλε η 51χρονη βασίλισσα στον Jaime del Burgo.

Όλα αυτά βέβαια έχουν αφαιρεθεί από το προφίλ του και πολλοί πιστεύουν ότι ο επιχειρηματίας είχε κάποια πρόθεση πίσω από τις αποκαλύψεις του. Πριν κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις έδωσε συνέντευξη για το βιβλίο Letizia y yo του Jaime Peñafiel στην οποία περιγράφει πώς γνώρισε τη βασίλισσα και πώς έγινε η σχέση τους ρομαντική. 

Ο Jaime del Burgo λέει ότι ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την πρώην δημοσιογράφο και ότι αγόρασε μέχρι και δαχτυλίδι αρραβώνων. Ωστόσο, εκείνη του εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον με τον οποίο ερωτεύτηκε. Πρόκειται για τον πρίγκιπα Felipe. 

Το αμφιλεγόμενο μήνυμα που δημοσιοποίησε ο 53χρονος φερόμενος εραστής της Letizia υπονοεί ότι οι δυο τους είχαν συναισθηματική εμπλοκή ενώ εκείνη ήταν ήδη σε σχέση με τον Felipe. 

Μία πιθανή εξήγηση για τον λόγο που ο Jaime del Burgo προσπαθεί να δυσφημίσει τη Letizia είναι η φερόμενη εξωσυζυγική σχέση, σύμφωνα με το ισπανικό Noticias de Navarra.

"Το βιβλίο καταδεικνύει ότι και οι δύο διατήρησαν μια συναισθηματική σχέση όταν η Letizia ήταν ήδη με τον πρίγκιπα. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ένας από τους λόγους που ο del Burgo θα προσπαθούσε να δυσφημίσει τη Letizia με τις τελευταίες δημοσιεύσεις στα social media" αναφέρει το ισπανικό μέσο. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας απειλεί να αποκαλύψει κρυμμένες πληροφορίες και μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας. Ωστόσο, είναι αυτή η στιγμή που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη συζήτηση στη χώρα. 

Διαβάστε Επίσης