Πριγκίπισσα Leonor | Με ποιον διασκέδασε σε nightclub μέχρι το πρωί

Η κόρη της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe ζει την καθημερινότητά της έντονα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Leonor μπορεί να έχει αναλάβει μετά την ενηλικίωσή τις πολλές ευθύνες αλλά δεν σταματά να χαίρεται τη ζωή της όπως κάθε άλλο 18χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, η κόρη της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe έκανε πρόσφατα μια βραδινή έξοδο με μία παρέα φίλων. Διασκέδασαν μάλιστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η διάδοχος του ισπανικού θρόνου εθεάθη σε nighclub της Μαδρίτης. Φαίνεται πως η πριγκίπισσα Leonor εκμεταλλεύτηκε τη γιορτινή περίοδο  για να διασκεδάσει σαν ενήλικας. 

Η έξοδος του της παρέας έγινε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Μια ημέρα κατά την οποία είχε άδεια από τη Στρατιωτική Ακαδημία της Zaragoza όπου συνεχίζει να ακολουθεί εκπαίδευση. 

Στην παρέα της Leonor στην έξοδο σε nightclub της ισπανικής πρωτεύουσας ήταν 8 ακόμη φίλοι της. Μπαίνοντας στο VIP τμήμα του μαγαζιού διασκέδασαν με τις μουσικής του DJ και εντοπίστηκαν από τους άλλους θαμώνες του. 

Μια τηλεοπτική ισπανική εκπομπή με τον τίτλο Fiesta αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βραδιά της πριγκίπισσας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, μόνο ένας σερβιτόρος  είχε πρόσβαση στο σημείο που διασκέδαζε με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψε από το πεδίο η ασφάλεια της 18χρονης

Η πριγκίπισσα Leonor και οι φίλοι της ήπιαν βότκα με σόδα. Η παρουσία της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ήταν διακριτική και δεν έστρεψε πάνω της την προσοχή καθώς χόρευε και διασκέδαζε και γελούσε με την παρέα της. 

Μισή ώρα πριν κλείσει το μαγαζί, όλη η παρέα αναχώρησε για το παλάτι Zarzuela. 

Διαβάστε Επίσης