Πρίγκιπας Frederik | Η μοναχική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία

Μακριά από τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Mary της Δανίας, ο Frederik περνά τη φετινή Pre - Christmas περίοδο στο Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το βασιλικό παλάτι της Δανίας μοιράστηκε ένα εορταστικό – μα άκρως μοναχικό - στιγμιότυπο του πρίγκιπα Frederik, καθώς η πριγκίπισσα Mary εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ με τα δίδυμα του ζευγαριού.

Η βασιλική οικογένεια μοιράζεται καθημερινά ένα στιγμιότυπο στην αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, συμπεριλαμβανομένου ενός γλυκού βίντεο με τον Frederik και τη Mary να στολίζουν το δέντρο με τα παιδιά τους. Την Κυριακή, ο Δανός διάδοχος Frederik φόρεσε ένα πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ και ένα πουκάμισο, καθώς άναψε το στεφάνι της έλευσης του βασιλικού οίκου.

Ένα μεγάλο έργο τέχνης φαίνεται στον τοίχο πίσω του, μαζί με ασπρόμαυρα στιγμιότυπα της οικογένειας στο τραπέζι του Παλατιού. Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του, η πριγκίπισσα Mary ταξίδεψε στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της πριν από τις γιορτές τους. 

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών εθεάθη να φοράει ένα καφέ σακάκι πάνω από ένα κρεμ πλεκτό και ένα παντελόνι χρώματος σκουριάς με λευκά αθλητικά παπούτσια, καθώς περπατούσε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ με τα μικρότερα παιδιά της. Το δανέζικο περιοδικό Billed Bladet ανέφερε προηγουμένως ότι η Lene Balleby του βασιλικού οίκου επιβεβαίωσε τα ταξιδιωτικά σχέδια της Μαρίας για να επισκεφθεί την οικογένειά της και ότι αργότερα θα την ακολουθήσει ο σύζυγός της, πρίγκιπας Frederik, και η 16χρονη κόρη τους, πριγκίπισσα Isabella.

Διαβάστε Επίσης