Πρίγκιπας William | Επιστροφή στον "τόπο του εγκλήματος" μετά από 15 χρόνια

Πού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία επιστροφή σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της ζωής φαίνεται να πραγματοποίησε ο πρίγκιπας William το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας παρακολούθησε την παρέλαση για την απονομή των τμημάτων του Λόρδου Αρχιναυάρχου στο Britannia Royal Naval College στο Ντάρτμουθ, στο Ντέβον της Αγγλίας. Ενώ ο πρίγκιπας William έκανε το ταξίδι για να εκπροσωπήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, στην αποφοίτηση των δοκίμων, έχει επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με το κολέγιο. Ο Γουίλιαμ συμμετείχε σε μαθήματα ναυτικής εκπαίδευσης το 2008 για την πολύπλευρη στρατιωτική του εκπαίδευση που περιελάμβανε και θητείες στον βρετανικό στρατό και τη Βασιλική Αεροπορία.

Δεν είναι μόνο σύνηθες για τους μελλοντικούς μονάρχες να εκπαιδεύονται σε διάφορους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων της χώρας τους - η 18χρονη πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας είναι επί του παρόντος εγγεγραμμένη σε παρόμοιο πρόγραμμα - αλλά ο πρίγκιπας William ακολούθησε επίσης τα βήματα του πατέρα και του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου σπουδάζοντας στο Ντάρτμουθ. Σε μια γλυκιά ανατροπή της οικογενειακής ιστορίας, η έφηβη βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της στο Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο όταν συνόδευσε τον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ', σε μια παρέλαση αποχώρησης εκεί το 1939.

Ο πρίγκιπας William ήταν 25 ετών όταν ξεκίνησε δίμηνη εκπαίδευση στο Ντάρτμουθ, η οποία χωρίστηκε σε εκπαίδευση στην ξηρά με το Βασιλικό Ναυτικό και τους Βασιλικούς Πεζοναύτες και σε αποστολή στη θάλασσα στο HMS Iron Duke. Ενώ ο William είχε ήδη αποφοιτήσει από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst (με μια παρέλαση αποφοίτησης εκεί!) το 2006 και έφτασε στον βαθμό του υπολοχαγού στον βρετανικό στρατό, ανέλαβε τον αντίστοιχο βαθμό του υπολοχαγού κατά τη διάρκεια των ημερών του στο Βασιλικό Ναυτικό.

Ο William φάνηκε ευδιάθετος καθώς επέστρεψε στο Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο στο Ντάρτμουθ την Πέμπτη, όπου αποχαιρέτησε τον βασιλικό χαιρετισμό καθώς περισσότεροι από 100 δόκιμοι του Βασιλικού Ναυτικού και διεθνείς συνάδελφοί του αποφοίτησαν. Ντυμένοι για το καθήκον, οι πρίγκιπες της Ουαλίας φορούσαν το μεγάλο παλτό του Βασιλικού Ναυτικού, πλήρες με καπέλο και σπαθί.

Διαβάστε Επίσης