Έγκυος η πριγκίπισσα Alexandra του Λουξεμβούργου | Πότε αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η ανακοίνωση του Παλατιού με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ευχάριστα νέα για την πριγκίπισσα Alexandra, καθώς το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η νεόνυμφη πριγκίπισσα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Nicolas Bagory. Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, η Αυλή του Παλατιού επιβεβαίωσε ότι "οι βασιλικές τους υψηλότητες ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα έχουν την απέραντη χαρά να ανακοινώσουν ότι η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και ο κ. Nicolas Bagory περιμένουν το πρώτο τους παιδί".

"Η γέννηση έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη. Ο Μέγας Δούκας, η Μεγάλη Δούκισσα μαζί με τα μέλη και των δύο οικογενειών ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη μεγάλη ευτυχία".

Τα χαρμόσυνα νέα για το μωρό έρχονται λίγους μήνες μετά τον γάμο της 32χρονης πριγκίπισσας Alexandra με τον Nicolas σε μια εντυπωσιακή θρησκευτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Saint Trophyme στο Bormes-Les-Mimosas της Γαλλίας. 

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η αυλή του Μεγάλου Δούκα, το ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε επίσημα με πολιτικό γάμο, πόζαρε ερωτευμένο ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα και με αγαπημένα μέλη της οικογένειας. Για την ειδική περίσταση, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα επέλεξε ένα λαμπρό λευκό φόρεμα με πάνελ από ύφασμα με ντραπέ και μια σαρωτική φούστα σε γραμμή Α. Και για περισσότερη λάμψη, η μελαχρινή καλλονή αναβάθμισε την εμφάνισή της με μια αστραφτερή τιάρα με φωτοστέφανο και εξαιρετικά σκουλαρίκια με πέρλες. 

Ο Nicolas, εν τω μεταξύ, έδειχνε κομψός με ένα κομψό παντελόνι με ριγέ παντελόνι και ένα παραδοσιακό φράκο σε γκρι σχιστόλιθο.

Διαβάστε Επίσης