Meghan Markle | Η εμφάνιση έκπληξη σε διαφημιστικό για καφέ

Η Meghan Markle ίσως να ετοιμάζεται για την επιστροφή της στον κόσμο της υποκριτικής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την ανάλαφρη πλευρά της έδειξε η Meghan Markle μέσα από τη συμμετοχή της στην διαδικτυακή καμπάνια του Clevr Blends. Η δούκισσα του Sussex υποδύεται, στο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε ήδη στο Instagram, την ασκούμενη. 

Την βλέπουμε σε ένα τυπικό γραφείο να τοποθετεί κουτιά, να φτιάχνει ζεστά ροφήματα και να εργάζεται σε έναν υπολογιστή. Η παρουσία της Meghan Markle στο βίντεο έκανε χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας να το δουν και να σχολιάσουν. Το διαφημιστικό ολοκληρώνεται με έναν χαιρετισμό που κάνει η δούκισσα του Sussex με έναν συνάδελφό της και καταλήγει σε γέλια. 

Η συμμετοχή της Meghan στο διαφημιστικό του Clevr Blends δεν είναι τυχαία αφού η ίδια έχει επενδύσει στο brand που εξειδικεύεται σε προϊόντα από γάλα βρώμης το 2020.  

Έκτοτε την έχουμε δει να προωθεί το brand στέλνοντας ένα καλάθι με προϊόντα του στην Oprah Winfrey η οποία στη συνέχεια τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας ακόμη πιο γνωστό το Clevr Blends.

Μέχρι πρόσφατα η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits διατηρούσε χαμηλό προφίλ σε σχέση με το brand. Μέχρι που αποφάσισε να πει δημόσια τη γνώμη της. Συνοδεύοντας μία φωτογραφία της με την CEO και συνιδρύτρια του brand, Hannah Mendoza έγραψε: "Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να αρχίσω και να τελειώσω κάθε μέρα".

Διαβάστε Επίσης