Η Kate Middleton έκανε έκπληξη πηγαίνοντας στο πάρτυ επαγγελματιών που φροντίζουν παιδιά

Η γιορτή αυτή θα συμπεριληφθεί στο αφιέρωμα Together At Christmas concert.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton παρευρέθηκε εορταστικά σε ένα γιορτινό τσάι-πάρτι-έκπληξη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, έκανε έκπληξη καθώς παρευρέθηκε σε μια γιορτινή συνάντηση οικογενειών, ανθρώπων που έχουν συνεισφέρει στις ζωές παιδιών.  

Η γιορτή αυτή θα συμπεριληφθεί στο αφιέρωμα των βασιλικών της κάλαντων: Together At Christmas concert που θα μεταδοθεί παραδοσιακά από το ITV την παραμονή των Χριστουγέννων. Τώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα τρία πλάνα από τα παρασκήνια της γιορτής, η οποία γυρίστηκε τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο.

Η λειτουργία των κάλαντων που πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 8 Δεκεμβρίου τόνισε το πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα χρόνια στη ζωή των παιδιών και η Kate άδραξε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που προσφέρουν τόσα στα παιδιά.

Η εκστρατεία της πριγκίπισσας Κέιτ για την παιδική ηλικία, το Shaping Us, επικεντρώνεται στην ενίσχυση της κατανόησης και της υποστήριξης των παιδιών στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής τους. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη βοήθεια των μελών της οικογένειας ή των επαγγελματιών.

Έτσι, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι, η Kate μίλησε με ανθρώπους που συμβάλλουν αποφασιστικά στις ζωές των παιδιών. Όπως για παράδειγμα ο ο Ray, ο οποίος εργάζεται ως μουσικοθεραπευτής στα παιδικά νοσοκομεία της Ανατολικής Αγγλίας, των οποίων η Kate είναι προστάτιδα από τότε που ξεκίνησε τη δημόσια ζωή της πριν από μια δεκαετία και πλέον. Ο Ray για παράδειγμα είχε στηρίξει τον Henry, 10 ετών (ο οποίος συμμετείχε στο πάρτι μαζί με τον αδελφό του George, 12 ετών) που διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία σε ηλικία 18 μηνών.
 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασε επίσης χρόνο με την Brenda, συνταξιούχο νοσηλεύτρια ψυχικής υγείας από το Σάσεξ της νότιας Αγγλίας. Σήμερα είναι εθελόντρια σε τοπικά σχολεία βοηθώντας παιδιά (όπως τον 8χρονο Jenson, τον οποίο συνάντησε η Kate) να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, όπως η ανάγνωση.

To αφιέρωμα με το χριστουγεννιάτικο τσάι έκπληξη αποτελεί μέρος της εκπομπής Royal Carols: Together at Christmas, θα προβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων στις 7:45μμ στο ITV1 και ITVX στο Ηνωμένο Βασίλειο.