Πρίγκιπας Louis | Κι όμως, δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση τα φετινά Χριστούγεννα

Ποιο άλλο λιλιπούτειο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας κατάφερε να στρέψει τους προβολείς πάνω του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ικανότητα του πρίγκιπα Louis να καταφέρνει να "κλέβει" πάντα την παράσταση είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μελετηθεί. Όχι, όμως, ακόμη. Τώρα, η εστίαση βρίσκεται στα φετινά Χριστούγεννα και την ετήσια βόλτα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας προς την Εκκλησία – έναν θεσμό που θυμίζει περισσότερο τελετουργικό και σύμβολο κορύφωσης των εορτασμών για τα Χριστούγεννα. Και σε ένα άλλο παιδί της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Την εννιάχρονη Mia Tindall. 

Την ημέρα των Χριστουγέννων, η βασιλική οικογένεια έκανε την ετήσια έξοδό της στην εκκλησία. Ο 5χρονος πρίγκιπας Louis εμφανίστηκε μαζί με τους γονείς του, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, και τα αδέλφια του, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Εθεάθη επίσης να κρατάει το χέρι του με ένα άλλο νεαρό κορίτσι, την Mia Tindall. Η Mia είναι η 9χρονη κόρη της ξαδέρφης του πρίγκιπα William, Zara, και ο William είναι επίσης νονός της.

Πρίγκιπας Louis | Κι όμως, δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση τα φετινά Χριστούγεννα

Η Mia φάνηκε να έχει προχωρήσει μπροστά στην πομπή με τους γονείς της, Zara και Mike Tindall, να περπατούν πίσω από τον πρίγκιπα Edward και τη Sophie, Δούκισσα του Εδιμβούργου. Οι Tindalls κρατούσαν από το χέρι την 5χρονη κόρη τους Lena, η οποία περπατούσε ανάμεσά τους. Το μικρότερο παιδί του ζευγαριού, ο 2χρονος γιος Lucas, δεν συμμετείχε στη βόλτα προς την εκκλησία, πιθανότατα πολύ μικρός για να παρακολουθήσει τη λειτουργία.

Louis Mia Tindall
Louis Mia Tindall

Το 2021, ο πρίγκιπας William έδωσε μερικές ακόμα πληροφορίες για τις αγαπημένες του Χριστουγεννιάτικες και εορταστικές παραδόσεις, όπως το να παίζουν τα παιδιά του με άλλα μέλη της οικογένειας.

"Για μένα, γενικά, το να φέρνω την οικογένεια μαζί τα Χριστούγεννα είναι πάντα υπέροχο, επειδή είμαστε αρκετά διασκορπισμένοι και κάνουμε τα δικά μας πράγματα πολλές φορές μέσα στο χρόνο. Έχουμε πολύ λίγες στιγμές για να βρεθούμε πραγματικά μαζί", δήλωσε ο πρίγκιπας της Ουαλίας ενώ εμφανιζόταν σε ραδιοφωνική εκπομπή. "Όταν βλέπω τα παιδιά μου να συναντιούνται με τα παιδιά της ξαδέρφης μου και να περνούν όλοι μαζί υπέροχα παίζοντας, είναι πολύ ξεχωριστό. Ανυπομονώ πολύ γι' αυτό".