Βασιλική Οικογένεια του Λουξεμβούργου | Το φωτογραφικό άλμπουμ με 10 λήψεις - ορόσημο από το 2023

Τα εορταστικά στιγμιότυπα, οι μικροί Royals, ο γάμος της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας μέσα από αθέατες - μέχρι στιγμής - φωτογραφίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα Χριστούγεννα ήταν ιδιαίτερα μαγικά για τη βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου φέτος. Και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στην εορταστική σαγήνη που από μόνη της γεννά η πιο χαρούμενη (χωρίς αμφιβολία) περίοδος του χρόνου. Ούτε γιατί τα λιλιπούτεια μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να απολαύσουν την ημέρα τους μαζί, αλλά ήταν και η πρώτη εορταστική ευκαιρία της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας ως μέλλουσα μητέρα.

Για να γιορτάσει τη χαρούμενη περίσταση, η οικογένεια μοιράστηκε μια σειρά από μοναδικές – και ακυκλοφόρητες μέχρι στιγμής - φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ - που καλύπτουν την εορταστική περίοδο και ολόκληρο το 2023, συμπεριλαμβανομένης της βάπτισης του πρίγκιπα Φρανσουά και του γάμου της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας - τι χρονιά κι αυτή!

Παράλληλα με το καρουζέλ των φωτογραφιών, η οικογένεια μοιράστηκε ένα ειλικρινές μήνυμα, σαν άλλο απολογισμό μίας εξαιρετικής – για την ίδια χρονιά – η οποία ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να ρίξει αυλαία. "Το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη ευτυχία και συναισθήματα για τη Μεγάλη Βασιλική Οικογένεια. (Ανα)ανακαλύψτε τις πιο όμορφες στιγμές σε φωτογραφίες. Ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα, και μέσω αυτών, η οικογένειά τους, θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν θερμά για τη συνεχή υποστήριξή σας και τις πολλές πράξεις καλοσύνης σας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους", ανέφεραν αρχικά. 

"Τώρα, εύχονται σε εσάς και τους αγαπημένους σας τα καλύτερα και ανυπομονούν να σας δουν το 2024", έγραψαν στη συνέχεια με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους να στέλνουν τις ευχές τους για μία υγιή και πλήρη ζωή.