90s Revival | Naomi Campbell & Christy Turlington σε μοναδικές φωτογραφίες

Τα δύο μοντέλα σε λήψεις από τα 90s και το σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο της μόδας. Το δυναμικό περπάτημα τους έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα σε ξεχωριστά catwalks της θρυλικότερης δεκαετίας του μόντελινγκ, τα 90s. Η Naomi Campbell και η Christy Turlington, εκτός από επιτυχημένα σούπερ μόντελ, είναι και δύο φίλες. Από εκείνες που στέκονται η μία στο πλευρό της άλλης. Από εκείνες που εύχονται δημόσια στα γενέθλιά τους ανταλλάσσοντας μικρές ευχές μεγάλης αγάπης.

Το απόγευμα της Τρίτης, η 53χρονη Naomi αξιοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον πρόσωπο της Turlington με αφορμή τα 55α γενέθλια της φίλης του σούπερ μόντελ. Σε μια μακροσκελή λεζάντα, η Campbell τόνισε όλα τα αγαπημένα της χαρακτηριστικά για την Turlington και μοιράστηκε αρκετά γλυκά στιγμιότυπα των δυο τους όλα αυτά τα χρόνια.

"Χρόνια πολλά στην καλύτερη φίλη μου, την πρώτη μου συγκάτοικο, την εκλεκτή οικογένεια 37 χρόνων!!!", έγραψε. "#QUEEN Μία από τις πιο όμορφες στον κόσμο μέσα και έξω, έξυπνη, εργατική, πιστή, στοργική και ευγενική… πάντα συνεπής, τόσο περήφανη για όλη τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει για το everymomcounts. Σώζοντας μητέρες και μωρά από τη μητρική θνησιμότητα" σημείωσε και πρόσθεσε:

"Απόλαυσε την ξεχωριστή σου μέρα… Σ’ αγαπάμε πάντα καθώς σε γιορτάζουμε Turly #family #bff #happybirthday", κατέληξε.

Οι φωτογραφίες της σειράς ξεκίνησαν με μια τωρινή εικόνα του διδύμου να μοιράζονται μια γλυκιά αγκαλιά, ενώ οι επόμενες έβαλαν στην επιφάνεια παλιές τους φωτογραφίσεις ως μοντέλα. Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι έδειξε στους θαυμαστές του πώς ήταν η ζωή ως σούπερ μόντελ στο ντοκιμαντέρ Apple TV+, The Super Models. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων επεισοδίων, η Campbell, η Turlington, η Cindy Crawford και η Linda Evangelista έδωσαν στους θαυμαστές μια μικρή γεύση από τη ζωή τους στη βιομηχανία.