Πρίγκιπας William | Για ποιον λόγο μοιράστηκε ένα συλλυπητήριο μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της Kate Middleton;

Το δημόσιο μήνυμα του πρίγκιπα της Ουαλίας που εξέπληξε τους θαυμαστές του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί οι περισσότεροι Royal Fans και παρατηρητές να περίμεναν πως και πως το χαρμόσυνο μήνυμα του πρίγκιπα William στη σύζυγό του, Kate Middleton, για τα γενέθλιά της, όμως, αυτό δεν συνέβη. Στην πραγματικότητα, συνέβη το ακριβώς αντίθετο με τον πρίγκιπα της Ουαλίας να επιλέγει – προς έκπληξη όλων – να μοιραστεί ένα δυσάρεστο και κάπως θλιβερό μήνυμα.

Την Τρίτη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον θρύλο του ουαλικού ράγκμπι JPR Williams, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από τη Δευτέρα σε ηλικία 74 ετών.

"Δεν υπήρχε κανένας άλλος σαν αυτόν στο γήπεδο του ράγκμπι. Ένας αληθινός σπουδαίος @WelshRugbyUnion, οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους του JPR Williams", έγραψε ο πρίγκιπας William στα αγγλικά και τα ουαλικά στο X την Τρίτη, ήμερα η οποία συμπίπτει με τα 42α γενέθλια της συζύγου του. Ο βασιλικός υπέγραψε το μήνυμα ως "W", χρησιμοποιώντας το μικρό του αρχικό για να υποδηλώσει ότι το σημείωμα προέρχεται απευθείας από τον ίδιο.

Η Ουαλική Ένωση Ράγκμπι τίμησε τον Williams, ο οποίος ήταν γνωστός με τα αρχικά του, ως "έναν από τους σπουδαιότερους Ουαλούς παίκτες όλων των εποχών". Ο θάνατός του ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τους Bridgend Ravens, ομάδα στην οποία έπαιζε και στην οποία ήταν πρόεδρος του συλλόγου μέχρι το θάνατό του. Το Associated Press θυμήθηκε "τον ατρόμητο χαρακτήρα του και το ορμητικό επιθετικό του στυλ" στο γήπεδο τη δεκαετία του 1970, όπου έπαιξε για την Ουαλία και τα βρετανικά λιοντάρια σε διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια της "χρυσής εποχής" του ουαλικού ράγκμπι.

Σε δήλωσή της στο BBC τη Δευτέρα, η οικογένεια Williams ανέφερε: "Ο JPR έφυγε ειρηνικά σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας, περιτριγυρισμένος από την αγαπημένη του σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του, μετά από σύντομη ασθένεια, παλεύοντας γενναία με τη βακτηριακή μηνιγγίτιδα. Η οικογένεια ζητά να μείνει ιδιωτική αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Ο πρίγκιπας William χρησιμοποιεί συχνά τον επίσημο λογαριασμό X (πρώην Twitter) που μοιράζεται με την πριγκίπισσα Kate για να σχολιάζει τα έκτακτα νέα στον βρετανικό αθλητικό κόσμο, ενώ εδώ και καιρό συνδέεται με την Ουαλική Ένωση Ράγκμπι, με την τελευταία του κίνηση να μην προκαλεί ερωτηματικά.