Meghan Markle | Η Ellen DeGeneres μόλις μοιράστηκε ένα βίντεο από το σπίτι της Δούκισσας του Sussex στην Καλιφόρνια

Τι συμβαίνει με το κοτόπουλο που η διάσημη παρουσιάστρια δώρισε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry υιοθέτησαν ένα κοτόπουλο από την καλή τους φίλη, Ellen DeGeneres μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν πράγματι υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο και αρκετά country τρόπο ζωής, κάτι που επιζητούσαν μετά την απομάκρυνση τους από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. 

Για να βεβαιωθεί η παρουσιάστρια ότι η καλή της φίλη προσέχει το δώρο που της έκανε, πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο σπίτι της Meghan Markle στο Montecito της Καλιφόρνια. Και κάπως έτσι, η Ellen DeGeneres έφερε στο φως μία αθέατη γωνιά από το σπίτι του πρώην πριγκιπικού ζευγαριού. 

Στο βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ellen DeGeneres παρατηρεί την ανατροφή του κοτοπούλου, γράφοντας στη λεζάντα: "Ενημέρωση: Η Sinkie ταιριάζει απόλυτα στο νέο της σπίτι". Ενώ η Meghan δεν έκανε την εμφάνισή της μπροστά στο φακό, έκανε γνωστή την παρουσία της ακριβώς στο τέλος του βίντεο ενημέρωσης με ένα γλυκό ηχητικό "Hi". 

Οι φιλόζωοι πρίγκιπας Harry και Meghan υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες το κοτόπουλο της Ellen στην ιδιωτική τους φάρμα, αφού η Sinkie δυσκολευόταν να δεθεί με τις άλλες κότες διάσωσης της Ellen και της συζύγου της, Portia. 

Στο Instagram, η Ellen εξήγησε ότι είχε αναγκαστεί να ξαναφέρει στο σπίτι το αγαπημένο της κοτόπουλο που μόλις είχε αναρρώσει από ένα σπασμένο κόκκαλο περόνης. Μοιραζόμενη τα νέα με τους θαυμαστές της, η 65χρονη έγραψε: "Το πόδι της Sinkie έχει φτιαχτεί, αλλά οι κότες μας εξακολουθούσαν να την πειράζουν και έτσι έπρεπε να την επανατοποθετήσουμε".

Και συνέχισε: "Η Sinkie είναι η μόνη που μπορεί να μείνει στο σπίτι της: "Ευτυχώς το κοτέτσι των φίλων μας Harry και Meghan είχε χώρο για ένα ακόμα. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ποιος θα είναι ο βασιλικός της τίτλος", συνέχισε χιουμοριστικά.

Διαβάστε Επίσης