Πρίγκιπας William | Αναβάλλει όλα τα προγραμματισμένα του ραντεβού μετά το χειρουργείο της συζύγου του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι αποφασισμένος να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το μεσημέρι – ώρα Ελλάδος – της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ξαφνικά ότι η Kate Middleton υποβλήθηκε σε "ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στην κοιλιά" την προηγούμενη ημέρα. Μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη πέρα από το γεγονός ότι όλες οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις αναβάλλονται μέχρι το Πάσχα, ο πρίγκιπας William αποφασίζει να ακυρώσει τα ραντεβού που είχε προγραμματίσει στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του.  

"Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της", ανέφερε η ανακοίνωση. "Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων, ο William αναμένεται να αναβάλει κάποιες υποχρεώσεις για να βρίσκεται στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας και να στηρίζει την οικογένειά τους. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι γονείς του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά τις σχολικές τους υποχρεώσεις. Εννοείται ότι δύο επερχόμενα προγραμματισμένα διεθνή ταξίδια έχουν αναβληθεί.

"Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της", συνεχίζει η ανακοίνωση. "Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητάς της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντα και την καθημερινότητα της το συντομότερο δυνατό".

Διαβάστε Επίσης