Πρίγκιπας William | H επίσκεψη στην Kate Middleton στο νοσοκομείο

Έμπρακτα στο πλευρό της συζύγου του στέκεται ο πρίγκιπας William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ώρες αγωνίες ζει η βρετανική βασιλική οικογένεια λόγω της περιπέτειας με την υγεία της που αντιμετωπίζει η Kate Middleton. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο και παραμένει στο νοσοκομείο για ανάρρωση. Το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου την επισκέφτηκε ο σύζυγός τη. Ο πρίγκιπας William δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στη μητέρα των τριών παιδιών τους

Πρίγκιπας William | H επίσκεψη στην Kate Middleton στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας William άλλαξε το πρόγραμμά του

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποφάσισε να αναβάλλει κάποιες από τις επίσημες εμφανίσεις του για να είναι στο πλευρό της Kate Middleton. Άλλωστε αυτό το διάστημα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και ο πατέρας του. Ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας και θα χρειαστεί να λείψει για ένα διάστημα από τα επίσημα καθήκοντά του. 

Απούσα από τις υποχρεώσεις της θα είναι και η πριγκίπισσα Catherine για ένα μεγάλο διάστημα. Μετά τις περίπου δέκα με δεκατέσσερις ημέρες νοσηλείας της θα επιστρέψει στο σπίτι και θα χρειαστεί χρόνο ανάρρωσης τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Αυτό έγινε γνωστό μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που έκανε το παλάτι του Kensington αναφορικά με τις εξελίξεις στην υγεία της. 

Η διακριτικότητα που ζήτησαν για τα παιδιά

Στην ίδια ανακοίνωση έγινε γνωστή η επιθυμία της ασθενούς να τηρηθεί διακριτικότητα στις ιατρικές πληροφορίες παρά το ενδιαφέρον του κοινού. Επίσης, ζήτησε να μην διαταραχθεί η κανονικότητα των τριών παιδιών της, πρίγκιπα George, πριγκίπισσας Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Τα τρία πριγκιπόπουλα συνεχίζουν να είναι συνεπείς στις σχολικές τους υποχρεώσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν επισκέφτηκαν τη μητέρα τους στο νοσοκομείο τις πρώτες μέρες.

 "Καλημέρα από το (πολύ κρύο) παλάτι του Kensington. Καταλαβαίνω ότι η πριγκίπισσα 'είναι καλά' περνώντας τη δεύτερη νύχτα της στο νοσοκομείο μετά από το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα" έγραψε ο royal expert, Cameron Walker στον λογαριασμό του στο X την Τετάρτη. Η επέμβαση της Kate Middleton έγινε την περασμένη Τρίτη ενώ το παλάτι ανακοίνωσε τα νέα την επόμενη μέρα. 

Μιλώντας για την οικογένειά της σημείωσε: "Ο πρίγκιπας William πρόσεχε τα παιδιά τους στο σπίτι την περασμένη νύχτα". "Ο πρίγκιπας George , η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis ήταν στο σχολείο όλη μέρα χθες και δεν έχουν επισκεφτεί ακόμη τη μητέρα τους στο νοσοκομείο" πρόσθεσε.

Διαβάστε Επίσης