Πριγκίπισσα Ευγενία | Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην Paris Fashion Week

Μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η κόρη της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew βρέθηκε στο Front Row του οίκου Dior.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο μετά το πέρας της επαγγελματικής της εμφάνισης στο Ντάβος, η πριγκίπισσα Ευγενία εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδα του Παρισιού με το πιο εντυπωσιακό της look μέχρι σήμερα. 

Η 33χρονη ανιψιά του βασιλιά Καρόλου κάθισε στο Front Row στο σόου Dior Homme Menswear Fall/Winter 2024-2025 το Σάββατο.

Στην εκδήλωση, η πριγκίπισσα Ευγενία φόρεσε ένα Black Dress του οίκου Fendi με ζώνη με αγκράφα λογότυπο, το οποίο συνδύασε με γόβες Fendi First slingback και ένα μαύρο σακάκι σμόκιν. Η Ευγενία συμπλήρωσε το ντύσιμό της με την τσάντα Peekaboo ISeeU του οίκου Fendi, ενώ τα χείλη της κινήθηκαν σε χρώμα berry.

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην Paris Fashion Week

Την πριγκίπισσα Ευγενία συνόδευσαν στο σόου του Σαββατοκύριακου οι καλεσμένοι Kate Moss, Rita Ora, Lewis Hamilton και Pharrell Williams. Η σχέση της κόρης της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew με τον οίκο υψηλής ραπτικής δεν είναι καινούρια. Αντίθετα, έχει στέρεες βάσεις. Η Ευγενία είχε παρευρεθεί στο παρελθόν στην παρουσίαση του βιβλίου Dior Sessions στο Λονδίνο το 2019 για να υποστηρίξει το Brand. 

Πριγκίπισσα Ευγενία

Το ταξίδι της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε αφού παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham με τον σύζυγό της Jack Brooksbank τον Δεκέμβριο. Η εκδρομή ήταν μια ιδιαίτερη οικογενειακή υπόθεση, καθώς οι γονείς της Ευγενίας, ο πρίγκιπας Andrew και η Sarah Ferguson, συμμετείχαν και οι δύο στην εκδήλωση, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.