Βασιλιάς Κάρολος | Επισκέφτηκε την Kate Middleton λίγο πριν από το δικό του χειρουργείο

Ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο για να κάνει την προγραμματισμένη του επέμβαση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος πέρασε το προηγούμενο διάστημα στην κατοικία του Sandringham, σε αναμονή του προγραμματισμένου χειρουργείου του. Ο 75χρονος μονάρχης επέστρεψε την Πέμπτη στο Λονδίνο και εισήχθη το πρωί της επόμενης μέρας στο ίδιο νοσοκομείο όπου αναρρώνει η Kate Middleton. 

To Παλάτι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του: "Ο βασιλιάς εισήχθη σε νοσοκομείο του Λονδίνου για την προγραμματισμένη του θεραπεία. Η Υψολότητά του θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστειλα θετικές ευχές τις περασμένες εβδομάδες και είναι χαρούμενος που μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αποτύπωμα στον κόσμο σχετικά με την πρόληψη". 

Ο βασιλιάς Κάρολος  επισκέφτηκε τη νύφη του 

Γίνεται κατανοητό ότι ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφτηκε και τη νύφη του που νοσηλεύεται στην The London Clinc από τις 16 Ιανουαρίου. Η βρετανική The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα να φτάνει στο νοσοκομείο. Κι αυτό λίγο αφού έγινε γνωστό ότι ο 75χρονος βασιλιάς επιστρέφει στο Clarence House την Πέμπτη έχοντας περάσει το προηγούμενο διάστημα στο Norfolk.

Η 76χρονη Καμίλα είχε αρκεστεί, πριν από λίγες μέρες, σε μία λιτή δήλωση σχετικά με την υγεία του συζύγου της. "Καλά" είχε πει πως είναι συμπληρώνοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του. 

Η ανακοίνωση για το χειρουργείο 

Η διάγνωση του Καρόλου ανακοινώθηκε στις 17 Ιανουαρίου ενώ βρισκόταν στο Birkhall στο Scotland και ήρθε μετά από ένα check-up επειδή εμφάνισε συμπτώματα. Λίγο νωρίτερα το Kensighton είχε κάνει γνωστά τα νέα για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Kate Middleton. 

"Όπως χιλιάδες άλλοι άνδρες κάθε χρόνο, έτσι και ο βασιλιάς ζήτησε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη", ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Buckingham για τον Κάρολο."Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του βασιλιά θα αναβληθούν για ένα σύντομο διάστημα ανάρρωσης".

Διαβάστε Επίσης