H Sharon Stone δίνει την απάντηση που όλοι θέλαμε να ακούσουμε για το age shaming

Πώς αντιμετώπισε η ηθοποιός την σχέση της με έναν νεότερο άντρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός και εάν δεν είστε σίγουροι,  ρωτήστε τη Sharon Stone! H εμβληματική σταρ μοιράστηκε τις σκέψεις της για την ομορφιά και τη γήρανση, αναλογιζόμενη τα επερχόμενα γενέθλιά της τον Μάρτιο.

"Δύο ακριβώς μήνες μέχρι τα γενέθλιά μου και θα γίνω ακόμα μεγαλύτερη. Εξήντα έξι", είπε στους The Times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου. "Μου αρέσει να είμαι ζωντανή και υγιής. Και νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα τα καταφέρουμε γιατί έχω δει πολλούς ανθρώπους να μην τα καταφέρνουν."

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός του " Βασικπύ Ενστίκτου" είχε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τους ανθρώπους που αγωνίζονται να αγκαλιάσουν την ηλικία τους. Όπως το έθεσε, "νομίζω ότι οι άνθρωποι που ντρέπονται να είναι μεγαλύτεροι είναι απλώς ανόητοι και αχάριστοι".

Με την πάροδο των ετών, η Sharon Stone έχει μοιραστεί  λεπτομερώς τη φιλοσοφία της για το age shaming. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Σεπτέμβριο του 2022, η σταρ αποκάλυψε ότι η σχέση της με έναν νεότερο άνδρα έληξε μετά την απόφαση της να κάνει Botox. Όταν ο τότε φίλος της την ρώτησε αν χρησιμοποίησε το καλλυντικό ενέσιμο, εκείνη απάντησε: "Μάλλον θα ήταν πολύ καλό για το εγώ σου και το δικό μου αν το έκανα". Όπως εξήγησε η ηθοποιός βρέθηκε άλλη μια φορά μαζί του και μετά ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Εκείνη την εποχή, η Sharon παραδέχτηκε ότι είχε κάνει Botox στο παρελθόν, αλλά ένα τρομακτικό περιστατικό την έκανε να σταματήσει τελείως.

"Είχα αντιμετωπίσει αυτό το εγκεφαλικό και μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών και έπρεπε να κάνω πάνω από 300 ενέσεις Botox  για να ανασηκωθεί ξανά η μία πλευρά του προσώπου μου" παραδέχτηκε και πρόσθεσε: "Το Botox από μια "χαριτωμένη πολυτέλεια μετατράπηκε σε κάποιο είδος μαζικής, επώδυνης νευρολογικής ανάγκης".