Βασίλισσα Letizia | Το στιλιστικό ατύχημα και η ψυχραιμία με την οποία το αντιμετώπισε

Η βασίλισσα Letizia ξέρει να κλέβει με κάθε τρόπο τις εντυπώσεις.

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia ηγήθηκαν στην καθιερωμένη δεξίωση για το Διπλωματικό Σώμα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο παλάτι της Μαδρίτης,. Η βραδιά είχε κι ένα μικρό ατύχημα για την 51χρονη βασίλισσα το οποίο όμως διαχειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία. 

Για την περίσταση η βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα κομψό navy blue φόρεμα το οποίο είχε φορέσει ξανά το 2020 και το 2022. Συνδύασε το shirt dress της με εντυπωσιακά κοσμήματα που της έχουν χαρίσει η Σοφία της Ισπανίας και ο Χουάν Κάρλος. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κολιέ με διαμάντια και ζαφείρια το οποίο έχει ένα μεγάλο μαργαριτάρι στη μέση. 

Η ιστορία του εντυπωσιακού κολιέ της

Η βασίλισσα Σοφία είχε πάρει ως δώρο το κολιέ της από τα πεθερικά της για τον αρραβώνα της με τον Felipe. Μαζί με το κολιέ της χάρισαν και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, ζαφείρια και διαμάντια. Η Σοφία της Ισπανίας φόρεσε η ίδια το κολιέ στον λαιμό της Letizia. Το συγκεκριμένο κόσμημα είχε πάρει η βασίλισσα Σοφία το 1962 ως δώρο για τον γάμο της με τον Χουάν Κάρλος.

Βασίλισσα Letizia | Το στιλιστικό ατύχημα και η ψυχραιμία με την οποία το αντιμετώπισε

Τα προηγούμενα χρόνια η νύφη της είχε φορέσει ξανά τα σκουλαρίκια με πιο αξιοσημείωτη εμφάνιση το 2020 αλλά στη δεξίωση για το Διπλωματικό Σώμα ήταν το ντεμπούτο του κολιέ -η επιστροφή μετά τη βραδιά των αρραβώνων.

Το στιλιστικό ατύχημα της βασίλισσας Letizia

Ένα ακόμη κόσμημά της έκλεψε τις εντυπώσεις, για άλλο λόγο, στην ίδια βραδιά. Αυτό ήταν το διαμαντένιο βραχιόλι της. Την ώρα που η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe υποδέχονταν και αντάλλασσαν χειραψίες με τους καλεσμένους τους το κόσμημα λύθηκε και έπεσε από το χέρι της.

Όταν διαπίστωσε ότι έλειπε, δεν δίστασε να σκύψει και να το μαζέψει από το πάτωμα. Στη συνέχεια, αντί να το βάλει στην τσάντα της ή να το δώσει σε κάποιον βοηθό της, ζήτησε από τον σύζυγό της να τη βοηθήσει να το φορέσει ξανά. Η ψυχραιμία της Letizia δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του X (πρώην Twitter). 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Letizia είχε ένα ανάλογο στιλιστικό ατύχημα. Το 2022 κατά τη Στρατιωτική Παρέλαση του Πάσχα έπεσε η καρφίτσα της. Τότε ήταν ο βασιλιάς Felipe που την μάζεψε. Επίσης, κατά την επίσημη επίσκεψή της στη Στοκχόλμη άνοιξε η τσάντα της. 

Διαβάστε Επίσης