Πρίγκιπας William | Επιστρέφει στα καθήκοντά του ενώ η Kate Middleton αναρρώνει στο σπίτι

O πρίγκιπας William απείχε από τα καθήκοντά του όλο το διάστημα που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton αναρρώνει πλέον στο σπίτι μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου. Στο πλευρό της πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα ο σύζυγός της. Ο πρίγκιπας William απείχε μάλιστα από τα επίσημα καθήκοντά του για να μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του και την 42χρονη πριγκίπισσα. 

Ο πρίγκιπας ανέλαβε τον ρόλο του μπαμπά σε πλήρη απασχόληση για τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis. Tα παιδιά μιλούσαν με τη μητέρα τους μέσω FaceTime όσο ήταν στην The London Clinic καθώς οι μόνοι που την επισκέφτηκαν ήταν ο William και ο βασιλιάς Κάρολος λίγο πριν από το δικό του χειρουργείο. 

Διανύοντας την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής της στο Windsor φαίνεται πως τα πράγματα βελτιώνονται και έτσι ο πρίγκιπας William θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα. Η Kate Middleton θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά της, με την καθοδήγηση των γιατρών, μετά το Πάσχα. 

Πότε θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο πρίγκιπας William

Ο σύζυγός της θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά το χειρουργείο της την ερχόμενη Τετάρτη. Ο πρίγκιπας William θα βρεθεί σε μία τελετή στο κάστρο του Windsor και στη συνέχεια θα βρεθεί σε ετήσιο gala του London Air Ambulance. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι προστάτης του London Air Ambulance και έχει υπάρξει και πιλότος τους. 

Η τελευταία του επίσημη εμφάνιση ήταν στις 11 Ιανουαρίου όταν έκανε έκπληξη στους  Rob Burrow και Kevin Sinfield βραβεύοντας τους με CBEs σε συνάντηση στο Leeds. 

Το ταξίδι του με την Kate Middleton που αναβλήθηκε 

Έπειτα άδειασε το ημερολόγιό του για να σταθεί στο πλευρό της Kate Middleton. Χρειάστηκε να αναβάλει και επίσημες επισκέψεις του στο εξωτερικό. Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να κάνει το πρώτο του κοινό ταξίδι για το 2024 στην Ιταλία τον ερχόμενο Μάρτιο.

Θα επισκέπτονταν τα βρετανικά στρατεύματα στο εξωτερικό. Αυτό το ταξίδι θα ήταν η πρώτη τους επίσημη επίσκεψη εκτός χώρας από την ημέρα που έγιναν πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Διαβάστε Επίσης